Chrome Pointer

Jag fick en magisk blippgrej!

   Jag har fått en sån där liten rolig nyckelbricka idag, så att jag kommer in på ett av kontoren där jag jobbar, hehe... Har haft bricka till det ena stället, men på det andra har jag fått smyga in efter folk som faktiskt har nyckel. Nu kan jag ta mig in själv, yaaaaaay
 
   Nejmen det är faktiskt lite andra saker som jag tänkte ta upp nu. Eller en grej. För några dagar sedan började folk tagga mig på Instagram och skrev "Åh kolla, SSO använder din bild för att göra reklam för spelet" och jag kände genast att det inte var riktigt rätt. Det finns nämligen ingen anledning för SSO att använda sig av Fan Art för att göra seriös reklam för sitt spel, i synnerhet inte utan tillåtselse från bildens skapare. Eftersom min bild är baserad på Höstryttaren är det än mindre relevant att använda bilden som reklam, för den representerar inte ens onlineversionen av spelet. Jag har kollat upp det med SSO's PR-avdelning och de känner inte till något om det men de ska hålla utkik för att få ner bilden.
   Jag vet att bilden har synts på YouTube och The Sims Resource, men det kan säkert ha dykt upp på andra ställen. Om ni ser att nedanstående bild används på något sätt som reklam någonstans, säg jättegärna till mig. Inte någonsin ok att plocka bilder från mig på ett sånt fräckt sätt!
 
   Bilden är en miniatyr och blir större om man klickar på den.
 






Anke Oldlund

Har sett den på SSO's Facebook men inte mer. Tyckte jag kände igen stilen när jag såg den och tänkte på den. Undra om det är samma med alla andra typ "fanart-bilder" som den med Fort Pinto eller ngt sånt.

Svar: På Facebook är det en grej, men då bilden används som reklam där det står "Spela Star Stable nu", det är något som inte är okej. Tror faktiskt att det enbart är jag som råkat ur för det just nu, men jag vet att andra har varit med om det förr.
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

En magisk blippgrej, åh vad jag vill ha en sån *-* Man känner sig som Harry Potter typ - ALOHOMORA!

Svar: Haha jaaa, jag tycker det är superkul varje morgon då man drar fram nycklarna, håller upp den lilla blippen och hör hur låset klickas upp på ytterdörren x)
Esmeralda Silverforce

Maja Applehill

Hvis SSO har brukt den som reklame uten din tillatelse så kan de faktisk få bot, eller så kan du faktisk kreve erstatting ;-) Du har også eierrettigheter til bildet ditt så de har IKKE lov til å bruke bildet ditt som reklame for SSO :-)

Mvh Maja Applehill

Svar: Som sagt, det är INTE SSO som har gjort reklamen utan det är fejk. De kommer därmed hjälp mig att få ner bilden för de vill självklart inte ha något att göra med en stulen bild.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.