Chrome Pointer

Inte så långt kvar till GHS

   Göteborg Horse Show närmar sig! Ska ni dit? Jag hade tänkt åka, men planerna med mina kompisar blev lite för invecklade och vi blev lite för många, + att jag fick jobb, så jag valde att skippa hästshowen i år för att slippa trassla till det så mycket. Tycker att jag har nog med grejer att hålla reda på just nu! :) Brukar showerna sändas på tv? Jag vill gärna se lite, i synnerhet dressyren.
 
   Men, haha, ska ni dit och vilken/vilka show/er ska ni se?






Emlan

Synd att du inte kommer, hade vart kul att ses, men en annan gång :D Ja de brukar sändas på SVT eller Horse1, speciellt höjdpunkterna och dressyren är ju definitivt en sån. Nästa år det är dubbla världscup finaler på GHS det får du definitivt inte missa :D

Svar: Jaa, det tråkigaste med att missa GHS är att missa alla SSO-människor från sydligare breddgrader :( Åh nice, får hålla utkik på SVT då!
Esmeralda Silverforce

Cassandra

Japp, jag drar dit på Söndagen, heldag och shopping :D

Svar: Ååååh nice!
Esmeralda Silverforce

Sophia Silverfield

jag ska åka till Göteborg på fredagen och jag har turen att behöva bara åka tåg dit tar ca 1 timme ^^
men ska sova över på hotell och se lördags showen.

Svar: Myyys!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.