Chrome Pointer

Friesertankar

   Okej, så i veckan snackade jag med Emlan och ämnet blev SSO's Frieserhästar. Grundidén var att Emlan gärna ville kunna byta manstil på sin Frieser för att den är snygg i knoppar (vilket den verkligen är, hehe), så jag tyckte det kunde vara lite intressant att bara väga fram och tillbaka och slutligen se vad ni andra tycker.
 
   Då denna häst i tre nyanser av svart dök upp i spelet var det något magiskt med den. OMG, den såg anorlunda ut, rörde sig annorlunda, hade hovskägg, var större, var coolare, var dyrare, den var UNIK - notera "var". För sen kom det fler. Andalusiers, Sporthästar, till och med en sporthäst som är svart - exakt likadana som friesern om man suddar bort hovskägget och lägger till att man kan byta manstil på dem. Ja, Frieserhästen är unik; men det kanske är en negativ grej nu?
   Nu är frågan - skulle ni hellre vilja köpa en Frieserhäst om det gick att byta manstil på den? Nu är jag (och Emlan) väldigt nyfiken, jag vill se om det skulle göra någon skillnad för er sak.
   Personligen äger jag en Frieser och kommer nog inte köpa en till, och jag tycker att min Mandrake (den "grå" hästen) passar bra med låååång man - men jag tycker att om man vill ändra manstil på sin häst borde man kunna göra det ^^
 
 
   Emlan visade upp sin Frieser i knoppar; en bugg som ska ha blivit inrapporterad såvitt jag vet :) Men jag håller med Emlan och tycker att hästen fick nytt liv med knoppar!






Alanis Moonstorm

Jag vet inte om fler skulle köpa den men jag vet att jag skulle använda min frieser mer om man kunde knoppa manen på den, stör mig så mycket på hur den långa manen och tillhörande svans rör sig när man hoppar och galopperar osv.

Stephanie Diamondfall

Det skulle nog vara större chans att jag köpte den om jag kunde byta manen, även fast jag aldrig skulle byta manen men det är skönt att ha det som ett alternativ iaf.

fripp

Ja skulle gärna vilja ha en friser i annan man.. Man kan ju alltid fråga sso om det... :)

Jennifer Starrock

Tycker att man borde kunna byta till knoppar. Jag äger ingen friser men jag tycker de ser väldigt stiliga ut i knoppar.

Allison Goldknight

Jag skulle vilja ha Friesern i fläta eller fisknät, det hade varit tufft och gjort den mer speciell!

Rose

Jag skulle nog vilja att man kan byta på Friesern. Men samtidigt tycker jag att dom kanske kan få speciella manar att byta till. Som speciella uppsättningar som man kan se på Friesers som ställs ut eller är med i shower.

Mandel Äppelpajj

Jag har redan en men jag skulle lätt köpa en ny om jag kunde byta manstil :)

Matilda Silverwater

Jag tycker överlag inte om knopparna på SSO, men jag skulle ändå vilja att man åtminstone kunde knoppa friesrarna (utan att ändra svansen), så att de blir godkända att ha på dressyrtävlingar och dylikt.

Emelie Silverhaven

Jag tycker inte att argumentet "Din häst är unik" gåller längre, bara det är en anledning att sätta in fler manar. På araben kan du välja de unika manarna samt knoppar, det borde de fixa på frisern med. Tror det skulle bli en mer aktuell häst då. Tror att de som spelade när friesern kom har den eftersom det var en unik häst men om jag hade börjat spela efter det när utbudet var större hade jag inte köpt den. Jag skulle kunna tänka mig att man kan ha den lång manen, kanske en variant av den lång lite voffliga fast aningen kortare samt knoppar. Det hade nog gjort den mer attraktiv. Med tanke på att det är en av de få som kostar såpass mycket ska man ändå kunna ha något manalternativ.

Svar: +1
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.