Chrome Pointer

Det negativa med de nya kläderna

   Ungefär sedan Dinodalen öppnade har de nya kläderna som kommer till SSO förändrats. Det har blivit nya färger, andra texturer, både kläder och utrustning blir stilrena och otroligt snygga.
   Det finns dock en negativ grej med det. De här nya grejerna är så otroligt mycket snyggare än det vi har haft innan, de är helt enkelt så långt i förväg gällande kvalité. Personligen "kan" jag inte gå tillbaka till de tidigare kläderna - det nya som har kommit till spelet är så mycket snyggare.
   Är jag bara himla kräsen, eller känner ni något liknande?
 
   Den här blå tröjan har jag inte kunnat byta bort sedan jag köpte den; och det där schabraket är underbart, för att inte tala om sadel och träns...
   Btw försöker jag att alltid ha med mig ett husdjur numera, för sakens skull. Det ser faktiskt ganska mysigt ut!






Esther Westhill

Elsker de nye klærne og teksturen på dem, og jeg tror jeg har kjøpt typ alt av det nye nå, haha! Jeg synes allikevel at mye av det gamle må brukes siden jeg er så vandt til det, så for min del er det ikke så vanskelig å finne frem noe å bruke det fremfor det nye, men når det kommer mer og mer nytt kan det godt hende mye av det gamle blir glemt igjen i skapet og støver bort... synd er det men.

April Goldfall

Just de kläder som kommit efter dinodalen äger jag inte så många av, däremot när det kommer de ridstövlar så använder jag i stort sett aldrig den gamla modellen sen de nyare modellen kom :) numera tycker jag att de äldre ser med ut som gummistövlar jämfört mde de nya c:

Svar: Håller med om stövlarna, de nya är sjukt mycket snyggare!
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Jag har knappt märkt att det har blivit bättre...? Bara den där tröjan du har (eller hur e det den?) som är LIIIITE väl detaljerad (så det e nog nåt som e sämre cX Men de har luckras få in en tjocketröja i en vanlig tröja,det gillar jag!), sen har jag inte märkt något speciellt ^^ Men alltså, det där schabraket tycker jag faktist ser helt normalt ut O.o Aja, det jag rider runt i för tillfället är gamla (!) saker, i en sån där brun färg :3 Inte en enda av de där sakerna har kommit efter dinodalen :P Menmen, var köpte du den sadelväskan? Okej rätt lång kommentar :3

Svar: Tröja, schabrak, sadel, träns och ridhjälm kom alla med eller efter Dinodalen. Sadelväskor går enbart att köpa i Fort Pinta och i Jarlaheim so pick your choice
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Det verkar som att deras texturerare har blivit duktigare ja, och det gör ju att allt som kommer nytt kommer vara snyggare. Man kan ju alltid hoppas på att de uppdaterar de gamla texturerna allt eftersom i smyg, men jag tror det är för mycket begärt.

Fatta vad snyggt hela spelet skulle vara om alla texturer var av lika hög kvalitet. Nu menar jag inte bara utrustningen utan miljön och hela köret. Det skulle vara så fiint.

Svar: Tror lite ligger i att sedan en av Pixel Tales originala grafiker (för just SSO, då) slutade vid företaget anställdes tre nya, som säkerligen sätter sin prägel på spelet. Man kan ju alltid hoppas på åtminstone några putsningar på äldre grejer :)
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Ja, jag har också märkt det - men det finns faktiskt tillfällen då jag saknar tiden då alla gick runt och såg ut som en påse blandat lösgodis för att det bara fanns en massa färgglada prylar. Det var liksom mindre press på att alltid matcha in i minsta detalj. För att inte tala om hur dyrt allt blivit - för tre år sedan ansågs 60 SC vara ett dyrt pris, och så lär det ju knappast bli igen vilket känns väldigt synd.

Svar: Håller med om att det är synd med de dyra priserna; måste kännas lite trist för de nya spelarna också, som måste spara i evigheter för att kunna köpa det de vill ha.
Esmeralda Silverforce

Athena Snowfall

Nej har inte ens tänkt på detta, jag tycker om de flesta kläderna i spelet vare sig de är gamla eller nya. :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.