Chrome Pointer

Dagen med stort D

   Screen från videon som postades i måndags
 
   Är ni taggade på gallerian? Jag kommer nog chilla lite och inte gå nära den förrän sent ikväll, så att man kan lattja runt utan att det är trettiofyratusen andra kottar ivägen :)






Tilde Darkstorm

Håller med dig! Jag kommer nog först börja spela vid 7,8 tiden. Det borde verkligen finnas en "göm alla spelare" knapp! Men om jag inte kan hålla mig längre så ska jag nog göra en bugg så att jag är ensam på jorvik!

Svar: Tycker inte att en bugg låter som en bra idé, kom ihåg att det är emot SSO's användarvillkor (som du accepterade innan du började spela spelet).
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Om det är nån ivägen så iggar jag (Oups, sist jag gjorde så blev ju listan full X,D) men jaja, det går ju o bugga :)

Svar: Tycker inte att en bugg låter som en bra idé, kom ihåg att det är emot SSO's användarvillkor (som du accepterade innan du började spela spelet).
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Är taggad! Kommer dock att logga in så snart servern är öppen och åker dit med min syster xD

Emelie Silverhaven

Jag och Kim tar bussen till Göteborg 16:00 och därefter kommer nog inte mamma låta mig sitta vid datorn förrän efter lite mat i magen och massa snack så jag har en sysselsättning som tur är annars hade jag aldrig kunnat vänta tills ikväll :D

Svar: Haha x)
Esmeralda Silverforce

Bambi Ponyforest

Håller med!
Det är ju så SJUKT jobbigt när alla står i vägen. Speciellt vid uppdrag, man kan ju knappt ta emot uppdrag!!!:/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.