Chrome Pointer

Blått och svart

 
 
 
   Såg ni sneak peeken på SSO's Snapchat igår? Jag såg den väldigt tidigt, men tänker inte ge mig ut i några diskussioner. (Om ni vill se en screen från filmen kan ni se det på t ex. Rännans blogg) Som jag har sagt innan så kommer jag inte fortsätta spekulera och fundera så mycket om spelet, och det kan nog låta jättekonstigt att jag byter spår så snabbt men så är det. Kan tänka mig att många undrar varför, men ni får ta mitt ord på saken så kanske jag berättar varför jag gör på så vis en annan gång.
 
   Jag jobbar bara 32 timmar i veckan på mitt jobb men just nu har jag en uppgift som jag ska finurla med hela helgen för att få den så bra som möjligt. Jag måste säga att jag är oerhört tacksam över mitt jobb, för att vara ett första jobb har jag en sån sjuk tur!






Alanis Moonstorm

Jag misstänker att du fått jobb på Pixel Tales eller vad nu företaget som gör SSO heter ;P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.