Chrome Pointer

Buck is back

 
   Jag vet att jag ligger extremt efter med allt som hänt i spelet de senaste typ tre månaderna, men vad gör man då livet kallar, haha.
 
   Snubben vi tidigare älskat att hata är tillbaka! Katjas lillebror, som vi tidigare känner från SSL4 och Vårryttaren (plus en cameo i Vinterryttaren) är äntligen tillbaka och hägrar nu utanför Fort Maria. Är det en slump att snubben som jagade runt James förr i tiden nu hänger vid det enda andra fortet på ön? Men aja, än så länge vet vi inte vad Buck gör där. Han står mest och ser förvirrad ut i dagsläget, som om han hoppas på att Fort Marias portar ska slås upp. (Han är inte ensam om det though)
   Buck har fått sig en nydesign - han är äldre och har fått nya animationer. Men oy, hockeyklubban är borta! Undrar vad han nu ska använda då han ska puckla på Ödesryttare... ni minns väl i SSL4, då han hade en slags duell mot Alex? Alex använde sin Soul Strike och Buck använde sin hockeyklubba...
 


Daniela Silvergarden

Jag tror att Buck har en roll i huvudstoryn, för varför skulle han stå vid Fort Maria? Och de flesta vet att han är kompis med Katja, och hon är ju med i storyn. Det är min teori;)

Svar: Det är ju ändå inte sagt att Fort Maria har något med huvudstoryn att göra xP
Esmeralda Silverforce

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Är Buck och Katja släkt? I så fall har jag helt missat det. o.o

Svar: Är bergsäker att de säger att Buck är Katjas lillebror i SSL4? Eller har jag bara fått för mig det? Hahaha
Esmeralda Silverforce

Saga Weststone

Heej! Jag har problem med språket inne i spelet och undrar om du vet vad jag ska göra?! Min profil är på svenska och servern är svensk men inne i spelet är allt på engelska! Det blir bara såhär när jag spelar på en Mac, finns det inte på svenska på mac? XD<3

Svar: Då du öppnar launchern, välj ett annat språk nere i botten av launchern och välj sedan svenska igen. Byt språk till du ser att den gröna knappen nere i högra hörnet får texten "Spela" - då är det bara att köra, då ska det vara på svenska.
Esmeralda Silverforce

Saga Weststone

Nämen ojj, var det så lätt xP
Tack så väldigt mycket<3

Michelle Swiftfield

Kan man fortfarande köpa star stable spelena som starshine legacy?

BTW
vart har du gjort din blogg? o hur får du musen så cool? o.o

Svar: OM man kan köpa dem så är det nog på Amazon.xom. Har hört många som försökt köpa dem på t ex CDON, men då har det inte funkat alls. Bloggen är gjord på Blogg.se och använder ett script för muspekaren.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.