Chrome Pointer

Visste ni att...?

   ...Fluffy Unicorn har fått en serverikon? Hände för lite mer än en vecka sedan, men jag hade aldrig tid att skriva om det. Samtidigt så fick Den nya polska servern Honey Valley en egen ikon, och den senaste holländska servern Roxy Meadow döptes om till Strawberry Meadow och fick sig en egen ikon. Strawberry Meadow är alltså den enda servern vi känner till som har bytt namn!
 
 
 
 


Stephanie Diamondfall

Vissa ikoner är sååå söta, man kan ju önska att Air Star bytte med Fluffy Unicorn.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.