Chrome Pointer

Ute på färd

Tjoooo! Jag är ju fortfarande bortrest och är hemma igen på söndag kväll, men jag ville bara snabbt peka ut en teaser på Instagram, föreställande tre supersnygga Morganhästar! Självklart med nya färger. En svart, en vit och en mörkbrun med ljus man. Tycker alla tre var grymt fina - vad tyckte ni om dem?

   Tyvärr kan jag inte länka bild från mobilen, har väldigt begränsat internet så jag försöker vara lite snabb ;/ sorry!


Bec

Tyckte de var helt grymt fina!😍 Längtar verkligen tills de kommer!!!

Stephanie Diamondfall

Tyckte inte om någon av dem, men det är väl tur för hade tänkt spara lite extra sc.

Allison Goldknight

Den bruna var supersnygg! Har inte köpt en Motgan för ville se om det kom finare färger, typ tio minuter innan jag såg bilden på instagram tänkte jag att jag kanske skulle köpa en av de andra tre ändå, tur att jag inte är så impulsiv:D

Sso Oliven ♥

Ha det gött finaste Esme♥ "Esme" låter som en katt. Så du är lilla katten Esme♥♥♥ Ps. Vilken server är du på?♥ Jag är på fluffy unicorn♥♥♥

Sally Puppynose

Jag tycker att den bruna verkar jättefin!

Meja

Jätte fina verkligen! Ska spara, igen :P Köpte den Mörkt bruna Morganen i Lördags, Så bara att spara igen XD Den Svarta och mörk bruna med ljus man *-* men skimmeln var också fin :D

Ronja McKnight

Måste fråga, när du var poppis med arkeologin och klättrade upp till beundrad. Hade du svårt att hitta stenarna då?
Jag blev populär här om dan, men hittar bara EN sten om dagen.i HELA Dinodalen!! -.-

Svar: Njae, det skulle jag inte säga. Grejen med Dino är att det dröjer innan stenarna dyker upp. Man ska alltså INTE relogga, utan stanna inne så länge som möjligt. Göra alla andra grejer man kan tänka sig innan man ger sig in i Dino för att leta stenar - då går det lite lite lättare!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Ronja, det är helt slumpmässigt vilka stenar som funkar. Prova att relogga och se om fler blir tillgångliga då. Har själv mina dåliga oxh bra dagar.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.