Chrome Pointer

Trött och allmänt förvirrad

   Haha, trött är man fortfarande. Jag hade tänkt göra något produktivt i går, som att spela in nytt avsnitt av SSO Ride Through, men lite oväntade grejer hände och jag kom hem mycket senare än tänkt. Så självklart blev inte det av, haha... hoppas att jag lyckas få det gjort i helgen iaf. Nästa helg åker jag iväg på ridlägerjobb igen (bara en helg då though) så jag måste bunkra videor.
 
   Lite komiskt, men jag har fortfarande en halvfärdig redigering liggandes. Vill få klar den men det blir liksom aldrig av - tror den har väntat i tre veckor nu? Får se om jag äntligen får den klar den här veckan, haha...
 
   Esme och Sparkle


Fiona Underland

Det låter lite som mig och mina Screenshots. Jag tar nya hela tiden men har inte orkar gå igenom dem på över ett halvår.

Molly Sunhand

Jag har en klubb som heter Silver Force ;)

Juliette Shypie

Hej Esme :D Hittade denna fina bilden, och jag har tråkigt. Får jag lov att redigera en bild åt dig? Denna bilden då alltså xD Skulle vara så snällt <3

Paj <3

Svar: Självklart får du det :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.