Chrome Pointer

TITTA

   Jag såg det här för några dagar sedan men har helt glömt att prata om det! Jag märkte från början att de nya ridbyxorna alla Life Times fick i den senaste Redeem-koden var ridbyxor med super grip (alltså gummigrepp istället för skoning, vilket är väldigt modernt just nu), men då jag letade kläder i gallerian och testade ett par ballerinaskor så jag att DET ÄR LYCRA I BENSLUTEEEEEET!!!! ÄNTLIGEN moderna, snygga ridkläder i ett hästspel, och i det bästa av dem alla dessutom! Ni som har hängt med här ett tag känner till min eviga frustration över alla hästspel med kläder och utrustning som faktiskt inte alls hör hemma i ett stall, men nu går det framåt! Ryttarens kläder överlag har varit sjukt snygga senaste månaderna, vilket är otroligt kul. Lite svårt att matcha ibland bara tycker jag - ser fram emot fler snygga schabrak!
 
   Jag har flyttat in i dessa supercoola ridbyxor och den där hjälmen klarar jag inte av att byta ut... så himla snygg!


Angesabi

Vart köper man byxorna?

Svar: Precis som det står i inlägget kommer de från en redeem-kod för LTs.
Esmeralda Silverforce

Lovisa silverbrooke

Bra smak esme, det går bra för dig med jorvikipedia.
Jag är inne där varje dag :)

Doris Sleepyburg

Jag har inte sett någon redeem-kod...

Esther

Nej jag har häller inte fått någon redeem-kod... vill verkligen ha dom byxorna!!

Amanda Rainwood

Ååh, underbart med fler verklighetsbaserade plagg! *-*

sabinange

Vad för kod?

Wilma Greenpaw

Vart köper man den ursnyggaaaaa hjälmen?😍

Svar: Gallerian!
Esmeralda Silverforce

Melissa Dragonnight

Roligt att det är någon annan som har precis lika klädsmak som jag! ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.