Chrome Pointer

The Elusive Tween Girl Gamer

   På Casual Connect i San Francisco i början av augusti var SSO's CEO (VD) Fredric Gunnarsson samt CMO (Marketingchef) Taina Malén inbjudna för att prata om den typiska spelaren av Star Stable - en tween girl. Typ alltså en flicka på övergången mellan barntiden och tonåren. Ni kan ha sett både Taina och Fredric på Falsterbo i somras, och jag vet att iaf Taina fanns till hands vid SSO's monter på Sweden Horse Show förra hösten.
 
   Videon är ca 23 minuter lång och språket är engelska. Det finns lite intressant information - som t ex att 98% av Star Stables spelare är tjejer.
 


Nikki

Hej esme! ❤
jag har en fråga till dig eftersom att jag är lite efter med allting :) eftersom att sso är ett svenskt spel från grunden, betyder det att sso släpptes i sverige först, eller i ett annat land? :) fattar inte det där men du är ju pro så tänkte att du kanske har svaret ❤

StarStable har gjort att sverige har något att vara stolta över!
Din wiki ofc med men den hade ju inte gått framåt lika bra utan sso så sso i love you so so much
esme du är bäst på att blogga, på din youtube kanal, wiki'n och alla spelerna! gu vad StarStable har förändrat mitt liv på ett posetivt sätt!!
när man mår rättare sagt sjuukt dåligt kan man slå upp din yt kanal och bara sitta i flera timmar och kolla på både gamla och nya avsnitt och de blir ALDRIG tråkiga och man mår så sjukt mycket bättre
TACK för att du finns, jag älskar verkligen det du gör och att du är en sån härlig person, gu vad du är grym
tack tack tack tack tack tack tack tack❤

Svar: Såvitt jag vet släpptes spelet i Sverige först - det är ju originalt på svenska och översätts sen till alla andra språk :)
Och tack så jättemycket!
Esmeralda Silverforce

Wilma Ponylund

Fredric är min kompis kompis pappa :D

Capucine Papapoulos

Jag har inte sett videon än så jag vet inte om de svarar på min fråga där, men hur vet de könet på sina spelare? :P

Svar: De måtte väl kunna mäta det på något sätt!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.