Chrome Pointer

Som den totala nörd jag är...

   ...sitter jag och jobbar på en lördagkväll. Har en litet nice projekt på gång som är hemligt, haha, så jag sitter i min grotta här hemma och jobbar på det för att inte spoila för någon på jobbet. (Något som gör min chef lite besviken varje gång han vill tjuvkika på det, haha)
 
 
   Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har gjort en redigering som för min del var väldigt, väldigt ovanlig. Varför? Det få ni se då jag når upp till 12k följare på Instagram - då ska nämligen bilden lottas ut bland mina följare. Kan direkt säga så att i mina ögon är det den snyggaste redigeringen jag någonsin har gjort och jag tror verkligen att vinnaren kommer bli glad över priset. Shoutout ingår förstås också, i vanlig ordning. Ska bara komma över sträcket - ungefär 80 följare kvar!
 
   För att prata om något helt annat gled jag in lite i PennyGirl-spelet igen igår. Asså jag dööör över hur snyggt det där spelet är! Bilderna man kommer därifrån med är verkligen out of this world, helt sanslöst... Älskar att hästens faktiskt går med eftergift i nacken i den korta galoppen också. Hur svårt ska det liksom va att producera hästspel där hästen går som den ska under ryttare? SSO är liksom en sak, det är ju menat att vara "cartoon-y", men att det finns typ tre spel ever som har en häst som arbetar i något som ens påminner om korrekt form... suck.
 
 


Regina

Hej! Vad heter Det där pennygirl spelet som du spelar? Har undrat ett tag och skulle verkligen vilja prova det.

P&K Regina💖🍉

Svar: Det heter PennyGirl och går tydligen inte att få tag på, har jag hört av de som försökt mejla till utgivarna.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.