Chrome Pointer

Sent i vanlig ordning

   Gud, jag kom typ hem nyss haha... men nu ska jag sätta mig och ta itu med redigeringen som väntat så länge >:D
 
   En gammal favorit i repris - dock mest favoriserad av läsare och Instagramföljare. Det är faktiskt ingen personlig favorit!


Dina

Hej!
Jag har problem med min design och vi har nämligen samma så jag undrar om du vill hjälpa mig? Om du kan de undrar jag hur jag ska kontakta dig för att få svar så snabbt som möjligt <3

/Kram <3

Svar: Tyvärr, många har bett mig om hjälp med den här designen men jag minns verkligen inte vad jag gjorde för att få den att fungera som den ska!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Vilken är din favorit?:D

Svar: Är inte helt klar på det, ändrar mig mycket! Favoriten just nu är nog ändå kladden jag gjorde på den Pandoriska porten.
Esmeralda Silverforce

Stacy Flowernight

Så fin!

Svar: Tack :)
Esmeralda Silverforce

ES

Jätte fin häst seriöst!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.