Chrome Pointer

Sådär ja

   Jag kom hem igen sent igår och ska försöka komma tillbaka lite till vardagen. Tillbaka till jobbet, de vanliga rutinerna, försöka glömma att favoritponnyn ska säljas, försöka få ordning på grejer jag borde ha ordnat för länge sen. Försöka bli av med träningsvärken efter första ridpassen på alldeles för länge och bli av med de fula ärren över armarna... (Chefen skaffade ny kanin. "Åh han är så snäll så!" Pyttsan. Jag har krigsärr efter kaninskrället)
 
   Jag återkommer med SSO-grejer så fort som jag får tid över. Ska försöka landa lite bara!
 
    Bästa ♥♥♥


Juliette Shypie

Så du fick aldrig ha honom/henne under vintern? Som medryttare? :(

Svar: Det skulle ha varit en annan häst, men nej, han åkte till en fodervärd igår. Jag funderar nu på häst tillsammans med en kollega och vi försöker lista ut om det finns möjlighet för oss att ha häst!
Esmeralda Silverforce

Agge

vad synda att hästen ska säljas

Juliette Shypie

Åhhh vad kul!!!

Klara Eaststar

Men åh vad tråkigt att ponnyn ska säljas :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.