Chrome Pointer

Redigerings-mood

   Såååå sugen på att redigera nu efter gårdagens kladd! Jag har lite olika idéer, men det ska bara komma till skott också. Har fortfarande den halvfärdiga redigeringen som ligger och dräller...
 
   Men men, uppdatering idag! Jag ska nog inte köpa en häst än men det ska bli kul att se de där tre superfina Morganhästarna i spelet ^^
 
   Esme och Clark på förra årets isberg
 
   Åh, på tal om isberg, jag har faktiskt köpt alla sälar som går att köpa också ^^ Sjukt söta!


Stacy Flowernight

Fin bild :D

Vilda Snownight

Jag köpte alla sälar och trodde alla var nya så jag har några dubbletter nu...xD

Zsuzsanna Shadownight

Köpte de nya sälarna, men har inte alla. Har faktist aldrig haft en säl i min sadelväska, haha! xD

//Zsuzsanna Shadownight

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.