Chrome Pointer

Öppet hus!

   Ja, sent bidde det men nu är jag inne i mina jobbrutiner igen (aka. nu-är-jag-inte-längre-helt-ensam-på-min-avdelning-så-nu-är-det-riktigt-kul-att-stanna-länge-på-dagarna) - vilket innebär att majoriteten av mina blogginlägg kommer dyka upp lite senare på kvällarna.
 
   Ja, öppet hus i Jorvikstallet är det som gäller denna vecka. Eller ja, jag är lite oklar på exakt hur länge det gäller - vissa säger en vecka, men det står inget precist på hemsidan så jag vågar inte säga mer än så.
   Hursom, perfektionisten Johanna behöver hjälp, för slarvpellen Stein har lyckats fumla bort sadlar och det behövs hjälp till nybörjarryttare och hästarna måste tas om hand - ni hör ju.
   Grej nummer ett: Jag har ALDRIG under mina snart fyra år med Star Stable en enda gång tänkt "vad få hästuppdrag det är". men efter att den fantastiska uppdragsserien med Valiant och Butterfly kom till spelet har jag tänkt på saken. Och jag är så GLAD för att det är mer häst i uppdragen! Att man seriöst fick gå till hagen och tränsa hästarna för att ta hem dem slår mig hårt i magen, för det är precis det man gjorde på min gamla ridskola i slutet av sommaren, och jag blir sjuk av nostalgi. (I det fallet red man visserligen hem hästarna men aja)
 
 
   En sak ska vi hålla helt klar här - jag är otroligt partisk. Hästar är en stor del av mitt liv och då jag inte sitter på hästryggen hjälper jag andra ryttare, oftast nybörjare. Att göra i ordning hästarna, hjälpa nybörjarna upp på hästryggen och (särskilt haha) leta efter bortglömda saker på gården (på hästgården där jag jobbar har vi ett helt skåp som är typ proppfullt varje höst) - jag som hästmänniska känner mig hemma och det är så otroligt viktigt. Jag var verkligen otroligt positivt överraskad!
 
 
 
   Vet ni hur många barn jag genom åren har fått övertala att rida en viss häst genom att säga "tror du verkligen att jag skulle låta dig rida en häst som skulle vara farlig, haha
 
 
   Att leta sadlar tycker jag också var ett bra inslag, trots att det var litet. Varför? För att vi lite snabbt också fick putsa upp sadlarna! Smådetaljer från stallet, åååååh vilken hästlängtan jag får! Haha för er som inte håller på med hästar låter det väl urfånigt, men så är det!
 
 
 
 
   Jag ger en stor tumme upp till den här uppdragsserien - dock var butiken inget för mig, men jag vågar knappt köpa kläder ändå för jag tycker min garderob känns full ^^'


sso Angelica

Rätt mysig uppdatering! Hoppas på ngt mer sådant!😊👍

Izabella

Hur startar man en blogg här? :)

Svar: Gå till Blogg.se och registrera dig!
Esmeralda Silverforce

Zsuzsanna Shadownight

Tycker verkligen om denna uppdatering! Det var liksom inte denna känslan att man ska bara rida fram och tillbaka, utan det var mycket roligare. Det var mycket mer verkligare om man säger så. Fick också en häst längtan, haha! Så säger som du, en stor tumme upp för denna uppdatering! :D

//Zsuzsanna Shadownight

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.