Chrome Pointer

Nejmen tjena

   Klockan är inte mycket men jag har fått massor gjort! Städat, spelat in tre avsnitt av SSO Ride Through samt lagat luncher till nästa vecka.
 
   Den här helgen blir det nog inte så mye tid för att hänga här - har grejer på gång hela helgen. Men, nu har jag så många förinspelade avsnitt av SSO Ride Throgh att det kommer typ ett om dagen under ungefär en vecka tror jag. Så det är något iaf!
   Jag har fortfarande en halvfärdig redigering liggandes, så den ska man väl ta tag i. Eeeeeller så börjar jag på en annan. Vill ha något som kommer upp på söndag iaf...
 
   Throwback till första april 2015


Daniela silentmoutain

Kan inte du göra en kategori som heter ´´Lär dig sony vegas´´ där du ger lite olika tips om sony vegas?

Svar: Nja, SÅ duktig är jag inte på programmet. Tror inte att jag kan ge några tips mer än det absolut mest grundläggande, och det kan majoriteten lista ut själva.
Esmeralda Silverforce

Rebecca

Din blogg är såå himla bra!❤️ Och du är så himla duktig på att redigera samt på att spela in Ride Throughs! Älskar dem!❤️😍

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Sanna Winteryard

Hej Esme!

Jag tänkte fråga om du skulle vilja hjälpa mig med en sak? Du har ju bra koll på det mesta i spelet, så du känns som en bra person att fråga c:

Jag har börjat fundera på att köpa smala dreadlocks, som finns i Jarlaheim. Men eftersom fristyren är ganska "puffig" är jag lite orolig att den kommer ändras mycket då man har hjälm på sig. Har du någon gång sett frisyren "in action" så att du vet hur den ser ut? Den kostar ju runt 100 SC beroende på färg, så jag vågar inte köpa den och chansa för att upptäcka att den ser helt annorlunda ut under hjälm.

Tack på förhand!

Svar: Jag har sett den under hjälm och tycker inte den ser särskilt annorlunda ut. Har för mig att den t ex visades i SSO's nya video om Appaloosahästen?
Esmeralda Silverforce

Stacy

Häftig bild :)

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Daniela silentmoutain

vet du i vilket uppdrag man får ´´Vita ryttarbyxor´´
snälla snälla snälla säg att du vet vill värkligen ha dom och har inte fått dom!

Svar: Låter som nånting från Marley, men jag är inte säker!
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Hej! Har precis tittat igenom din FAQ men hittade inget om detta... Hursomhelst så tänkte jag fråga om din dator! Min laptop som jag har nu klarar inte riktigt av SSO längre (den är seg och jag kan som högst få 20 fps när jag spelar samt att den bara har ca 10 fps så fort man är i närheten av folk) så jag är inne på att köpa en ny, stationär den här gången. Jag har egentligen ingen koll alls vad det gäller datorer, men du verkar ha hittat en riktigt bra, så jag tänkte bara fråga vart du fått tag i den? Vad är det för märke och ungefär hur mycket kostade den?
Tack på förhand, Lovisa

Svar: Jag har tyvärr inget bra svar, då datorn är hopbyggd för mig. Gick till en bekant som hade massvis med olika komponenter och sa typ "vill ha en dator som tål onlinespel samt Photoshop", sen byggdes datorn ihop för mig. Så tyvärr, jag är inte till någon vidare hjälp :/
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Okej, tack ändå. Får försöka leta och fråga runt lite ^^ Tack för snabbt svar!

Svar: Lycka till :)
Esmeralda Silverforce

Sso Angelica

Fin bild!

Vill lära mig redigera men nej minsann!

Du är as grym på att redigera!💝

Lovisa silverbrooke

Vad ska man tänka på när man gör en header?

Svar: Man ska verkligen lägga tid på sin header, eftersom den är det allra första nya besökare på bloggen ser. Den ska på något sätt visa vem du är och vad du står för, samtidigt som den ska vara trevlig att se på. Headern är alltid en svår grej och det finns nog inga exakta tips...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.