Chrome Pointer

Karta över Star Stables Jorvik

   Jag har tänkt göra det här i flera ÅR, men det har aldrig blivit av - men nu farao! Här har ni kartan över Jorvik så som den såg ut i Star Stable-spelen - ALLA fyra spelen. Man hade självklart inte det här hela området att röra sig på i spelen, men om man hade haft möjligheten (vilket vi alla drömde om inför lanseringen av Sommarryttaren) hade det varit sjukt coolt, hehe.
 
 
 
   Området längst ner i söder känner alla förstås igen. Skördebygden sitter ihop med Silverglade (som inte alls hette Silverglade på den tiden), Västkobbens Fiskeby bestod av en liten sketen ö med en ensam fyr på (Stallet Gyllenbladet var en öde ö som typ kanske går att ta sig till om man simmar i en halvtimme eller något), Scarecrow Hill var inte så läskigt, Fort Pinta fanns inte, Firgrove låg så långt ut i vildmarken att man inte ens pallade ta sig dit, Valedale var snäppet värre, inget observatorie, ingen vingård, inget Moorland...
 
  Den blå pricken på det gråa området upp i norr är Rodillas ridskola. Blå pricken i dinodalen, som då var ett öde träsk, är lite felplacerad såvitt jag vet.


Azkadellia

Haha tänker "vilken tur att de inte gjorde SSO efter PC-spelen!"
Tänk vilken tid det skulle ta att rida igenom hela Jorvik XD

Svar: Haha, tror faktiskt inte att det skulle ta så hemskt lång tid! Hästarna i SSO är VÄLDIGT mycket snabbare än de i Årstidsryttarna :)
Esmeralda Silverforce

Selma Frendtree

Jag tänkte på det när jag kollade igenom (andra gången jag kollade igenom hela(när du spelade ss spelen
Tänkte skriva det men var för trött och jag misstänkte att du redan tänkt på det.

Matilda Southtree

Ön där gyllenebladet står nu går inte att komma till. Man kan simma dit, men man kan inte ta sig upp. Man kan simma mellan öarna där allra längst ner och ända bort till den Hemla Dalen (jag har gjort det typ 3 gånger).

marielle

Hej finns det ett spel som bara heter Star Stable? Skulle bli såå tacksam för svar...
// Marielle

Älskar dina Yt videos

Svar: Det finns fyra stycken Star Stable-spel - Höstryttaren, Vinterryttaren, Vårryttaren och Sommarryttaren.
Esmeralda Silverforce

Luna Cloudhurricane

Hej! Måste man köpa
Vår,Vinter,Sommar Och Höstryttaren
För att få spela de???

Svar: Ja, det måste man.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.