Chrome Pointer

Jag tror jag ska köpa en häst

   Igår levlade jag faktiskt klart Charizard, Esmes nordsvensk, och GENAST blev jag tagg på en ny häst. Dock inte vilken som helst, utan jag vill köpa hem Umbreon, som är Pennys svarta Quarter. Blir det till att köpa in Eevee och Alakazam direkt därefter? Troligen inte. Det tar fortfarande emot lite att köpa hästar, precis som det tar emot för mig att köpa kläder och utrustning. Inte för att jag inte har råd, för det har jag, utan för att jag tycker jag har för lite plats. Hästön är en begränsning och garderoben likaså. Finns hästar som jag nästan har glömt att jag har för att de skickades till Hästön för att ge plats för nya kompisar och sen har man inte riktigt en översikt och missar att hästen finns där... Lite kritisk till Hästön haha
   Men ja, idag kommer Umbreon hem till Esme. Jag har en massa mindre roligt att göra + är fortfarande lite sjuk (har tappat rösten också, så nya inspelningar funkar inte D: Testade ett avsnitt igår men det funkade inte, fick hålla det väldigt kort...), så vi får se om jag hinner/orkar med den traditionsenliga redigeringen också.
   På tal om den redigeringen (ni vet den där hästen står fint uppställd på Jorvikstallets Arena, så som jag gör för alla hästar) så ska jag göra om några av de äldsta. Ashs bild ser vedervärdig ut! Ash tycker jag nästan är svårast att rita upp, för jag vet aldrig riktigt hur jag vill ha honom i kroppsformen, då han är en fiktiv hästras. Jag tror nästan att jag baserade honom på en KWPN på den bilden, men det var en dålig referensbild som inte passade syftet, en kass lineart från min sida och dåliga konstnärliga val med nästan obefintlig skuggning. Bilden ska göras om! Tror att jag ska kika runt bland Engelska fullblod och se om det är en kroppstyp som ser bättre ut...
 
   Den numera ganska gamla bilden som jag inte alls tycker om
 
   Om ni skulle jämföra det Jorvikiska Varmblodet med en riktig hästras, vilken skulle ni säga?


julia

Söt häst :D

Paula Winterstreet

Jag tycker det jorviska varmblodet liknar mest ett engelskt fullblod eller ett svenskt fullblod.

Simba

Den känns som en blandning mellan fullblod och svenskt halvblod.

Alanis Moonstorm

Jag skulle troligen gå på någon annan varmblodsras, troligen utgå från svenskt varmblod men göra den lite tyngre i kroppsbygden då jag tycker starthästarnas modeller ser lite grövre ut än andra hästar i likadan modell. De ser liksom stabila ut.

Linda Seastreet

Hur köper man en häst från en annan spelare i SSO?

Svar: Det är inte möjligt, utan det går enbart att köpa hästar från de olika stallen runt om i Jorvik.
Esmeralda Silverforce

Rose

Jag tror jag skulle tänka åt Irish Draught hållet eller någon halvblods ras ^^

Julia Underlund

Jag skulle nog säga att den liknar någon typ av halvblod. Min starthäst är också gråskimmeln, haha. Älskar din blogg!

Fiona Underland

Svenskt Varmblod :)

Amanda Silverlord

Svenskt Varmblod helt klart. Eller ett engelskt fullblod.

Alica Snowgirl

Jag tycker att det liknar hästrasen Furioso North Star :D

Sofie Dolphinknight

De finns ju i spelet också, men oldenburgare :D

Angesabi

Bilden är ju fiiiin!
Du har toppen redigeringar o det är bara fantastiskt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.