Chrome Pointer

Idag vill jag skrika följande till världen

 
   Jag ska spela in lite film i övrigt. See ya!


April Pinehill

Spelade igenom spelet Stallets Hemlighet för någon dag sedan och tänkte på att det skulle vara kul om du spelade in det spelet någon gång :D vet dock ej hur mycket spel du har planerar att spela in, hur mycket tid du har och om du har det spelet, men det skulle vara kul att se! Mitt favorit hästspel genom tiderna :)

Svar: Som jag har sagt förr, jag ska spela in alla hästspel jag äger!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.