Chrome Pointer

Hej-jag-vet-att-jag-har-en-blogg

   Just nu är jag mobillös (eller, jag har en mobil men utan abonnemang för allt är kaos) och igår kom jag inte hem förrän 10 på kvällen och var så trött så jag gick och lade mig direkt... man känner sig lite handikappad utan mobil, trots att jag utan att tveka kan säga att jag inte är beroende av mobilen. Det ÄR ju lite skönt att kunna skicka ett sms hem sent på kvällen så att alla vet att man lever... (istället fick jag fem sms då jag fick tillgång till wi-fi igen, alla från en orolig mamma, haha) Däremot, det här att inte ha internet är värre, jag ÄLSKAR att kunna Googla efter saker man funderar över, jag som är så intresserad av nördfakta.
 
   Jag har varit hemma rätt lite senaste dagarna men jag skickar upp ett nytt avsnitt av SSO Ride Through idag. Kanske hinner spela in ett nytt idag om jag inte åker iväg och försöker rädda min telefon. Och om jag är hemma ikväll ska jag verkligen försöka ta tag i den där redigeringen som jag påbörjade för typ två veckor sedan, haha...
 
   Esme och Melody


Juliette Duskrock

Hej Esme! Jag tittar på din kanal hela tiden. Du är verkligen bäst! Jag är på server 3 så jag kan inte träffa dig men jag respekterar att du inte vill bli förföljd eller få mer vänner. Men jag har en fråga som jag gärna vill att du svarar på. :Hur kom du på att du gillar att redigera? Jag älskar din kanal,din blogg och Jorvikipedia! Kram Juliette Duskrock<3

Svar: Tack så mycket! Jag ville testa någon gång och upptäckte att det var kul helt enkelt :)
Esmeralda Silverforce

Sabinasabine

Älskar dina inlägg!

Signe hawklord

Hej esme.
Jag blev så inspirerad av din blogg att jag skapa en egen.
Men jag vet inte hur man lägger ut texter.
Älskar din blogg.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.