Chrome Pointer

Fjord i rödvitt

   Esme och Pichu


Molly Sunhand

Hur långt ha du kvar till lvl18?

Svar: Inte den blekaste xP lite mindre än hälften tror jag?
Esmeralda Silverforce

Rania

varför kommer inte vidieo på din kanal och Molly högst är lvl 17 och kan du göra något i morrland eller fort pinta snälla jag skulle skicka brev men du hade fult med brev jag kunde inte säga till dig snälla

Selma Frendtree

Rania Det stavas Moorland och hon frågade hur långt hon har KVAR till level 18 hon vet nog att 17 är den högsta leveln men snart kan man bli level 18 DU misstolkande nog frågan

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.