Chrome Pointer

Fjärde episoden av Starshine Legacy

 
 
 
 
 
 
 


Gurkan

Har du tänkt på att Tin Can travar ungefär som Morganerna i sso?

Svar: Haha nä, har inte funderat alls på saken
Esmeralda Silverforce

Linnea Silentstar

Hej Esme!
Jag har en liten fråga angående uppdraget då man ska hitta Jennas katt kiwi.

På hemsidan stod det att man skulle hitta de försvunna HUSDJUREN på Jorvik. Och rubriken var ÅH NEJ! FÖRSVUNNA KATTER! Det stod även att "den hör veckans roliga miniuppdrag BÖRJAR hos Jenna i moorland."

I uppdateringen efter den då man skulle hitta Kiwi stod det så här: På tal om söta djur...
...så har du ännu en chans att hjälpa NÅGRA traumatiserade INÅNARE i Jorvik även den här veckan! Fortsätt hjälpa till med att hitta de bortsprungna HUSDJUREN. Rid till Jenna i Moorland för att komma igång!

Det jag menar är att allting tyder på att det ska vara fler husdjur än bara Kiwi som man ska hitta? Men när jag hittade Kiwi så fick jag inget nytt uppdrag där man skulle hitta något annat djur? Eller ska man bara ut och leta lite överallt och se om man hittar några djur? Jag har även märkt att många djur saknas i spelet t.ex. Kaninen vid Figrove. Jag antar att den är bortsprungen om man ska lita på vad det stod på Startsables hemsida... Har du hittat något fler djur förutom Jennas katt Kiwi? Vill verkligen inte missa de här uppdragen så jag skulle uppskatta om du kunde svara ganska snabbt (innan onsdagsuppdateringen då uppdragen försvinner.)
Vill inte förlora någon XP om du förstår vad jag menar...
Har frågat runt på lite olika bloggar och jag hoppas verkligen du kan svara<3

Sorry för lång kommentar xD

Svar: Jag har inte hunnit titta på uppdateringen själv, så jag har inte den blekaste!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.