Chrome Pointer

Esmes spektakulära sadelkammare

   Jag gjorde en video om den för inte så länge sedan, men jag vet att alla inte gillar videor så varför inte visa det även här? Och jag har dessutom "möblerat om" lite.
   Jag har nog alltid varit känd som en av de spelare som har det mest välsorterade garderobssystemet - men har ni bättre system? Berätta om era system, eller ännu bättre, skriv ett blogginlägg om era garderober och länka inlägget i kommentarerna :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Sidenote: Ridbyxorna längst till höger är sådana med höga strumpor på sig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Sidenote: Längst upp till vänster westernsadlar, "allroundsadlar" till höger och "dressyrsadlar" längst ner till vänster.
 
   Sidenote: De små fyrkantiga schabraken är uppdelade i "färgat" och "mönstrat". Vissa ikoner är felaktiga på kläderna, men sorteringen är helt korrekt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Vad var nu målet jag hade uppnått? Jo, jag äger nu ALLA husdjur som går att köpa i butik i spelet :D Ska verkligen se till att börja använda dem mer bara, haha, hoppas på sadelväskor i fler färger som matchar mina favoritsadlar...


Amalie Ponyheart

Jag har 100 lediga plasser ved klærene och 90-100 ved utstyret 😂😂 sry for bad swedish c:

Matilda Southtree

Ett tips: Sleletten och saker som Aideens Ljus, trädkojenyckeln, köpebrevet till starthästen, osv går att lägga in på hästens sidor med :D Såg ut o vara lite trångt till ryttaren haha xD

Svar: Haha jag vet men det känns så fel att ha dem på hästens sidor x)
Esmeralda Silverforce

julia

Woow va mycket saker du har :D blir avis XD

Svar: Haha, finns många som har mycket mer än vad jag har!
Esmeralda Silverforce

Anna Westbaker

Jag hade sorterat min garderob för ca. 1 1/2 år sedan, men efter typ 3-4 månader var det ärligt talat KAOS så jag har haft det stökigt ett tag nu. Jag hade sorterat lite efter jackor, byxor, sadlar etc. men jag hade ingen ordning på dom och jag hade en sida med gud vet vad i en härlig kompott. Men nu har jag väldigt lik din, för när du la upp di video på youtube så tänkte jag 'Men nu fasen måste jag göra nåt åt min garderob.' så jag satt säkert i mer än en halvtimme och sorterade min garderob. Nu är den bättre men inte perfekt, jag hittar åtminstone vad jag letar efter. Får se hur länge det håller;)

Svar: Haha, härligt!
Esmeralda Silverforce

Emma Mountaindotter

Silket kul inlägg! Kul o se andras garderober! Själv så gör jag lite som du fast lägger det i rader brevid varan. När jag sorterat klar min garderob blir allt fint och jag säger att jag ska hålla det sådär! Men, men, då blir det inte så, haha! Ja jag får väl sortera om igen o verkligen hålla det snyggt!

Stephanie Diamondfall

Vet du att man kan ha arkeologin på hästens sidor, ett tips för att spara plats.

Svar: Jag vet om det, precis som jag svarade på en kommentar ovan :)
Esmeralda Silverforce

Jennifer Purpleheart

Jag har sorterat allt lodrätt för av någon anledning känns det som att jag har mer plats i garderoben då tycker jag cx. Tex. alla mina pikéer har jag i en lodrätt rad i garderoben alla trekvarts byxor har jag i en lodrätt rad. Men jag har sorterat det så att alla tröjor är på några sidor byxor på en annan sida, skor på en annan sida osv. Det är så jag har organiserat min garderob cx. Och jag är alltid väldigt noga med att det ska vara ordning och reda, haha cx

Svar: Hm, spännande! Skulle du vilja dela med dig av bilder på hur det ser ut? :D
Esmeralda Silverforce

Viktoria Catpaw

http://viktoriacatpaw.blogg.se/2015/august/mitt-forrad.html

:D

Vilda Snownight

Har du inga outfits som är "klara"?:) Jag har 2 hela sidor med klara outfits, fast det är jobbigt när man ska göra nya xD

Svar: Haha nä inte en enda, om jag skulle göra så skulle jag aldrig någonsin våga prova något nytt!
Esmeralda Silverforce

Jennifer Purpleheart

Har ingen blogg så vet inte hur jag ska visa bilder :/

Sso Angelica

Snyggt😃

Angelica Purplegirl

Fint! Behöver aldrig städa garderoben! Två alternativ där då:

1. Är för lat!
2. Har inga kläder där.

Små korta själ till vrf jag aldrig gör det.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.