Chrome Pointer

En fråga för dagen

   Om man hade en obegränsat hemstall, utan Hästö, där man bara kan köpa häst efter häst och aldrig behöva skicka iväg dem - skulle ni köpa fler hästar?
 
 
Skulle ni köpa fler hästar om ni hade obegränsad plats i ert hemstall, så att ni slapp använda Hästön?
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls
 
 
   Jag kan erkänna rakt av att ja, det skulle jag. Jag ogillar Hästön eftersom jag "glömmer bort" att jag har hästar där, så de ruttnar bort totalt.
 
   Gammal officiell bild på Hästön från SSO


sso angelicca

Kanske. Man ska ha råd oxå. Sedan ras.

Clara Snowsmith

Självklart. Hästarna på hästön dör ju typ för en, men jag skulle självklart köpa fler, fast stallet måste bli större. Men ja, har begränsat mig med 10 för vill inte skicka till hästön.

Clara Snowsmith

Självklart. Hästarna på hästön dör ju typ för en, men jag skulle självklart köpa fler, fast stallet måste bli större. Men ja, har begränsat mig med 10 för vill inte skicka till hästön.

Vendela

Men skulle det inte bli smockfullt i hemstallet om man köper typ alla hästar på Jorvik?
Urgh, tänk att sköta om alla. xD

Matilda Southtree

Jag svarade nej, för jag känner det som att på hästön har de semester, får ta det lugnt där, och ha det så skönt, men i stallet så får de bara stå på samma ställe dag ut, dag in :/ Så jag föredrar nog hästön, fast jag håller med om att hästarna blir bortglömda där... Men jag ska jobba mer på att rida alla - efter att jag levlat dem ;)

Linda Seastreet

Jag skulle nog inte köpa fler hästar. Jag har just nu endast 5 st hästar, dels för att jag inte har pengar till stt köpa nya och dels för att jag vill ta hand om och rida alla själv. Skivkar bara mina hästar till hästaön eller köper stallhjälp när jag vet att jag ska vara borta en längre tid.

Linnéa Silentstar

Jag tycker att det bästa vore om man kunde ha 10-20 hästar i hemstallet + att varje stall har en stor hage utanför där man kan ha typ hur många hästar som helst. Om det är för svårt att fixa så att man kan leda hästarna så skulle man väll kunna skicka hästar till hagen genom att använda stalltavlan (eller vad det nu heter?) Man ska också kunna gå in i hage och titta på hästarna när dom går runt där.

Laila

Jag hade inte köpt mer hästar eftersom man skulle ju fortfarande behöva träna upp dem och det känns alltid lite jobbigt om man har flera hästar i level 1, så hade nog köpt lika många hästar som jag gör idag :)

Elvira Dragonstreet

självklart, när jag har råd i alla fall! Just har jag bara 10 hästar men försöker hålla det ganska lite i stallet så det blir att jag glömmer bort hästar som är på hästön ändå..

Linnéa Silentstar

Och ja jag tor nog att jag skulle köpa fler hästar om hemstallet var obegränsat. Men det skulle bli jobbigt att sköta alla och om man har väldigt många hästar så måste ju stallet vara större för att de ska få plats. Hoppas att SSO fixar verkligare boxar i framtiden så att varje häst har en egen Box med boxdörr :)

Rose

Jag skulle nog ha väldigt svårt med det då dom inte kan göra ett stall som har plats för exakt alla hästar man köper. Jag har liksom 35 hästar/ponnys och att trycka in alla dom i ett stall känns så hemskt.
Jag vill inte ens ha 10 hästar i mitt stall just nu för det ser så hemskt ut med alla uppradade i 3 spiltor. Den fjärde räknas inte för det står tunnor i den och inge halm att stå på.

Svar: Jag är inte inne på logiskt tänkande - OM du hade ett obegränsat hemstall, skulle du köpa fler hästar, det är frågan :)
Esmeralda Silverforce

Dina

Heej!
Kan inte du skriva ett inlägg om hur man gör en bakgrundsbild till din blogg? :)

Allison Goldknight

Jag gillar hästön, då har man väl omhändertagna hästar utan att behöva ta hand om dom varje dag, jag är snål med mina pengar så lägger hellre en summa js för hästön än att behöva betala hö för massor med hästar varje dag:)

Meja

Haha, Självklart skulle jag köpa mer *-* Men stallet skulle bli proppfullt, så stallet måste li större då. Men de kan väl i alla fall utöka stallet till 15 hästar? :o Då ska jag ta hem min underbara Winterboy :D Och jag vill inte skicka iväg en till häst D,: Jag har snart råd med en Quarter häst. Och då måste jag skicka iväg en till :c Så jag vill iaf att de utökar stallet så man kan ha 15 hästar där c:

Zsuzsanna Shadownight

Nej, jag skulle faktist inte köpa mer hästar. För det är går ändå ganska snabbt att bara skicka en häst till häst ön. Men som du säger, så ruttnar hästarna bort på hästön, vilket är väldigt synd. Har 49 hästar nu och vissa har stått på hästön i säkert över ett halv år. Så på det sättet vill jag ha obegränsad plats i stallet, för har så många fina hästar på hästön som jag vill rida mycket mer. Men det jag är rädd för är att om det skulle bli overkligare om man hade obegränsat plats i stallet, för man kan ju inte ha hur många hästar som helst IRL liksom, för man har inte plats. Så det är det som är nackdelen liksom, annars skulle det vara jättebra! :D

//Zsuzsanna Shadownight <3

Svar: Det går snabbt - men jag tycker det är alldeles för dyrt, faktiskt.
Esmeralda Silverforce

sabina johansson

du är snäll

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.