Chrome Pointer

Den svarta Quartern

 
   Fick lust att redigera så jag satte mig och petade lite på den här bilden. Esme och Umbreon är inklippta på bakgrunden, i övrigt är allt som "inte ska vara där" målat.


Alisa Goldstone

Asså gud vad duktig du är! Och håret, gosh så vackert, haha! Önskar jag hade såna talanger som du!!
Fortsätt jobba Esme, du äger på det du gör!

Svar: Åh tack!
Esmeralda Silverforce

Piper Archyard

Jag beundrar verkligen ditt tålamod och slit (om det nu inte kommer sig att penseln låg rätt i hand på en gång). Har alltid velat bli bättre på, inte bara hår, utan smådetaljer över huvud taget. Blir väldigt otålig och uttråkad när jag sitter och pillar med hår, strån eller annat småkrafs i Illustrator eller Photoshop, haha. Har dessutom en på något vis överbelastad bamboo-platta som hackar upp sig vissa dagar.

Hursom haver väldigt uppfriskande bara genom att förbättra linjer och framhäva detaljer! :)

Svar: Haha, tack! Det här är verkligen inte min typ av redigering för jag har inget tålamod själv, men eftersom jag hade en riktig plan innan jag satte igång så hade jag lite mer motivation än vanligt x)
Esmeralda Silverforce

Daniela silentmoutain

ASSÅ WOW! Du är ju bäst innan man är bäst!

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

sso Angelica

Gud va fin bild!

Blir jätteimponerad att du har det fina medans jag bara ritar små Islandshästar på ett papper! Jättefint!
Verkligen! 😉😃😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.