Chrome Pointer

Borde man göra nya?

 
  Starshines, alltså. Borde man kanske ge sig in i träsket igen och testa att göra nya hästar? Jag har genom åren åkt snålskjuts på andras dösnygga texturer (har bara gjort två egna hästtexturer genom åren, en till Starshine och en till Concorde), och gjort egna schabrak (det han har nu är från Eskadron, tror jag), men att göra en helt egen Starshine... tror det är grymt svårt, men man kanske skulle testa?
 
   Btw, har någon lyckats byta ut Starshine mot Meteor någon gång? Har tänkt på att testa men har aldrig kommit till skott, och eftersom jag gillar Meteor mer kanske det blir snäppet roligare att göra texturer till honom...
 
   Om ni vill ta del av de texturer jag har gjort kan ni klicka HÄR. Om ni vill veta hur man gör det här i spelet Starshine Legacy: Episod 1 kan ni klicka HÄR.
 
 
 
 


Phoebe Mcwright

Har provat en gång - dock så såg det väldigt mystiskt ut då han på något sätt "snurrade" in i en jättekonstig form, för att sedan "snurra tillbaka" till sin vanliga... men det gick :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.