Chrome Pointer

Away I go!

   Såååå, jag åker iväg på årets sista ridlägervecka och är borta fram tills nästa vecka. Jag har tyvärr inte hunnit fixa något roligt i bloggväg mer än att ni lite nyare läsare kanske får en kul grej att se under veckan.
 
   Många av er börjar skolan igen i veckan. Innebär det att ni spelar mer eller mindre än förut? Hinner ni inte spela eller komma det bli lättare då ni har fasta tider att hålla er efter?
 
   Esme och Elsa


Agge

Börjar 17/8 så hurra

Elsa Shadowstar

Jag kommer nog spela mindre, kommer inte ha lika mycket tid för att spela...

Stephanie Diamondfall

Jag kommer garanterat spela mindre, har inte tid längre. Nu på sommarlovey har jag vissa dagarvsuttit och spelat i 6h+ men nu efter sommarlovet blir det max 2-3 om jag har tur.

Tove Appledotter

Kommer nog spela lite mindre. Har spelat varje dag nästan hela sommarn så lite mindre blir det nog. Men kommer bog kunna vara inne varje dag i cirka 1-3 timmar. Du då?

Svar: Mina rutiner ändras inte direkt, jag har ju haft samma jobb sen i våras ^^
Esmeralda Silverforce

Linda Seastreet

Betydligt mindre. Har spelat sjukt mycket i sommar och jag kommer inte hinna med både läxor och spelet men försöker vara inne så mycket jag kan.

lucy seadughter

Jag kommer självklart spela mindre då jag börjar gymnasiet och kommer läsa häst och NV. Fullt upp :D Dock tycker jag att det ska bli kul att börja skolan igen, då det blir mer ridning och mer stalltid ;)

Stacy

Så fin bild :D

Denise

Spelar mindre, dock inte pga. lovet är slut utan att det inte finns så mycket kvar att göra i spelet :(

Claire Masterknight

Även om jag har spelat som en tok i sommar så har det ju ändå varit sommar. Jag menar att jag har ju varit på semester och så, att bada på sommaren är roligare än att spela SSO inomhus på sommaren. Men efter skolan gör jag antingen läxor eller tittar på YouTube eller spelar SSO. Så mer SSO blir det för mig! :D

Molly Sunhand

Kommer spela lite varje dag som vanligt :) hoppas att man får veta mer om Anne snart :)

Selma Frendtree

Troligen mindre men vet ej hur mycket läxor jag har än men imorgon får jag reda på det för imorgon börjar jag i skolan igen,men kommer nog försöka hinna läsa dom sso bloggarna jag läser medans jag gör läxor.Lärare som inte är sjukskriven i ett år jippi!

Meja Starbridge

Börjar nu på måndag, och blir nog lite mer spelande xD

Vilda Hawkheart

Jag kommer att spela mindre, kommer att gå längre dagar och sedan knappt ha tid till annat än läxorna :/

Lucy Macwright

Förut har det alltid betytt att jag spelar mer, men nu när jag börjar gymnasiet vet jag inte riktigt :'/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.