Chrome Pointer

Allmänt lycklig

   Från och med igår har jag fast anställning på mitt jobb, vilket känns väldigt betryggande, och man får sig en liten egoboost av att höra att alla man jobbar med är nöjda med en :D Rätt ok början på veckan alltså!
 
   Uppdatering idaaag! Vad tror ni på?
 
   Favorit i repris


Annie Sworddotter

Eftersom det har cirkulerat en video på instagram, så något åt det hållet. (Alltså uppdatera jorvik stallet på något sätt.

Linda Seastreet

Vet inte vad jag tror på, men jag VILL tro på huvuduppdrag!!!

Nora Masterbridge

Som vanligt hoppas man ju på huvuduppdrag, men tror mera att det blir något mindre uppdrag. Har däremot svårt att tro på filmen som cirkulerar runt instagram då inte startstable lagt upp filmen på något av deras medier vad jag vet ( kan ha fel )

Vill däremot inte bli besviken, så som alltid går jag in med inställningen på något mindre, som ett miniuppdrag eller nya kläder i gallerian, kanske nya "färger" på morganhästarna :D

Rose

Grattis!

Raina

Du är bäst när jag började med sso fatade jag inget. Sen titade jag på di filmer

Stacy Flowernight

Åhh så fin bild :D

Emmy Winterknight

Jag har skickat ett mail till dig, bara så du vet ;D

Svar: Haha ja jag försökte svara men min mobil är inte snäll mot mig!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.