Chrome Pointer

Åååh, får ont i magen

   Jag tycker det är så sjukt jobbigt, men jag har tappat bort minst ett avsnitt av SSO Ride Through! Jag KAN inte hitta avsnittet där jag går ner i jordkällaren och möter GED-praktikanten... jag tycker att jag har varit så noggrann med att ha koll på mina avsnitt på sistone, men tydligen inte. Det är otroligt jobbigt! Jag vet inte om jag tog det i ett helt eget avsnitt heller, eller om jag hade den som en halva i ett avsnitt, för jag har några färdiga videofiler som blir jättekonstiga då man spelar upp dem i Media Player...
   Usch, USCH verkligen, jag måste hitta en lösning för att lätt kunna ta hand om mina filer. Det är så sjukt jobbigt det här, jag vill ju att det ska bli bra... och det går ju inte direkt att gå tillbaka för att spela in det igen, det är en gång och sen är det kört. Jättetråkigt verkligen! Jag ska se om jag lyckas lösa det här så jag slutar tappa bort filer, jag tror trasslet grundar sig i att jag hela tiden måste flyta runt filerna för att kunna spela in nytt och det kaosar då jag försöker döpa om dem för att veta vilka de är...
 
 


angesabi

Hoppas du får ordning på det igen!

Stephanie Diamondfall

Hoppas det löser sig, men så vi kommer knte se avskittet med gedpraktikanten? (Synd isf, såg verkligen fram emot de uppdragen)

Svar: Inte det första, det verkar vara puts väck... har gått igenom hela datorn + två extra hårddiskar men kan verkligen inte hitta det.
Esmeralda Silverforce

Tamani

Kolla gärna DM på instagram! Har kanske något som kan hjälpa dig med det! :)

Stephanie Diamondfall

Men du har ju sagt att du har 3 sr karaktären,din tredje då? Om du inte vill att man ska se namnet kan du ju sätta en ruta över eller nått.

Svar: Har redan gjort alla uppdragen på den så det är kört
Esmeralda Silverforce

Doris Dawndorest

Hej, min lillasysters konto är ungefär på den nivån. Men vet inte om kan låna ut det eller, äsch svår att förklara.

Svar: Det var snällt, men man ska ALDRIG dela sina kontouppgifter med någon och det är jätteviktigt!
Esmeralda Silverforce

Doris Dawnforest

Precis det jag menade (:
Skulle kunna göra det MEN eftersom det är emot SSO's regler så är det baii baii med den idéen. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.