Chrome Pointer

50k följare på Instagram!

   Ja inte jag alltså (men jag närmar mig 12k - största SSO-kontot efter det officiella!), men Star Stables egna Instagram har nu fått över 50 000 följare. Detta firas på några olika sätt.
 
   Ni som följer Instagramkontot känner nog igen det söta fölet som dyker upp på många bilder. Fölet har bland annat varit "ansvarigt" för att sabba ett serverrum, och har hört lite spännande saker från olika håll och kanter. Fölet heter May Belle och "visade upp" en sneak peek igår - på något som ser ut som ett Fort Pinta med nytt utseende. Taggad? Till tusen! Står dock ingenting om när det kan tänkas komma...
 
   Nya träd, en ny ramp på muren, en snyggare mur överlag, härliga blå fönsterluckor, fina blommor... Esme taggar!
 
 
 
   Ja, och förutom det finns det en tävling på SSO's Insta - reblogga en speciell bild med en tagg för en chans att vinna en goodiebag med spännande grejer i. Det är rätt tydligt om man bara kikar in på spelets Insta, man rebloggar tävlingsbilden, taggar taggen (bra instruktioner Esme, well done) samt berättar varför man följer Instagramkontot.
 
   MEN (med risk att låta som Tony Irving), det är inte allt! Skriv in värdekoden MAYBELLE på hemsidan för att få 100 Star Coins! Hujedamej, nu har jag mindre och mindre ursäkter för att inte köpa en Morganhäst, haha...
 
   Btw, för er som än av någon anledning inte följer SSO på Insta är det @starstableonline som gäller!
 


ES

O vad taggad jag blev!!!XD

Mira Wolfsmith

Haha så fort jag läste gick jag in på sso och skrev koden xD Tack!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.