Chrome Pointer

10 snabba

  • Jag har nästan alltid en internetflik med YouTube öppen, som spelar avsnitt av Qi. Jag älskar nördfakta och programmet är sjukt kul. Riktigt härligt att lyssna på medan man gör annat!
 
  • Det tar alltid VÄLDIGT lång tid för mig att byta kläder i SSO, för det tar sån himla lång tid att hitta det man letar efter i garderoben... Därför syns jag oftast med samma grejer i flera veckor i sträck.
 
  • Jag har en ENORM mapp med samlade gifs på min dator, för att kunna dra ut vid lämpligt tillfälle. Och för att jag älskar gifs. Har en massa gifs från fandoms jag inte ens är i haha men det är värt det!
 
 
  • Jag har fortfarande alldeles för många bilder i min Frapsmapp som borde läggas in på Jorvikipedia
 
  • Jag blev "busted" då jag jobbade på ridläger nu i sommar. Min bästa kompis typ skrek ut till alla lägerdeltagare en kväll: "Spelar ni Star Stable? Det här är Esme Silverforce" och dääääär blev det kaos för typ hälften hade total stenkoll på vem jag var. Tur att jag har utpressningsmaterial på min kompis...
 
  • Jag älskar LotR och förutom att jag har läst böckerna alldeles för många gånger för mitt eget bästa älskar jag att titta på alla Behind the Scenes från filmtrilogin. Jag väntar med spänning på att The Hobbit-trilogin ska gå att köpa i Extended version alla tre!
 
  • Jag har lite dåligt samvete över att jag skriver så lite på Jorvikipedia numera, men samtidigt så tryter orken, inspirationen och tiden för det...
 
  • Det första jag gör då jag startar upp datorn är att gå in på Tumblr. Överanvänder Tumblr och följer typ fem miljoner fandom-bloggar. (Typ Harry Potter, LotR, Arrow/The Flash, The Musketeers, Castle, Bones osv)
 
 
  • Förut följde jag ca 40 Star Stable-bloggar på Bloglovin'. Nu är ungefär 5 kvar.
 
  • Nu då man blivit "bortskämd" med de nya coola hästraserna med nya animationer i SSO har jag lite svårt för att gå tillbaka till de gamla hästarna, särskilt de stora (andalusier osv)


Johanna

Hej Esme!
Vet ej om du vet om detta. Men om man t.ex. går in på en kategori på din blogg, scrollar längst ner och vill se fler inlägg genom att trycka på "tidigare inlägg" så går inte sidan att hittas. Blir så på alla kategorier, är det något du tänkt fixa? Vill gärna kunna läsa fler av dina välskrivna inlägg ^^

Svar: Jag har försökt koda om det många gånger, men det funkar inte. Tyvärr. Sen har jag inte orkat med att plocka bort kodslingan - kanske ska ta och göra det...
Esmeralda Silverforce

Arvella Watetdawn

Hej. Vad heter ridlägret du jobbade på?
Jag letar efter ridläger och behöver verkligen tips:)

Älskar din blogg och dina vidios

Sluta aldrig med det du gör,men följ ditt hjärta💖

Esme är inte bra,
hon är superbra💝

ESME ÄR BÄST INGEN PROTEST

Svar: Tack! Nybyggets Ridläger är det.
Esmeralda Silverforce

Arvella Waterdawn

Waterdawn menar jag inte Watetdawn xD

Nellie Mysterylake

Nu blev jag typ helt galen inom mig för att jag har också miljoner av helt random på gifs på min dator från typ alla existerande fandoms och The Hobbit extended edition.
Jag har de 2 första i Extended Edition (asbra) och jag har seriöst problem med att kontrollera mina känslor när det gäller dem, men nu är det bara att vänta till den sista!
Så Himla Spänd c:

Amanda Rainwood

Men yes, LOTR och The Hobbit är typ det bästa som finns, tillsammans med BBC Sherlock då. ;) I'm too deep into the fandoms for my own good. God help me. *kunde inte låta bli att quota en viss detective inspector där* Och sen det här med BOTFA extended edition som släpps nu i september.. Herregud vad jag kommer gråta om de visar Thorin, Fili och Kilis begravning. Better not think about it xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.