Chrome Pointer

Viktigt för alla som laddar ner grejer till Zoo Tycoon

   Det är JÄTTEVIKTIGT att man som spelare av Zoo Tycoon 2 och som användare av material som är gjort av andra spelare respekterar hur materialets skapare vill att det ska användas. Det innebär t ex att om någon ber mig om att ge ut en länk till Sophies (Zeta-Designs) brick wall pack så kan jag inte bara ge en länk direkt till innehållet, för då bryter jag mot hennes användarregler. Om jag däremot ger ut Zeta-Designs hemsida istället där man kan gå in och ladda ner sagda brick wall pack, då är det helt okej. Om man ska använda nedladdat material ska man banne mig visa respekt mot de som gjort materialet möjligt från början. Många oerhört talangfulla designers har lämnat communityt för att deras arbete inte respekteras alls, vilket är så sjukt trist så det finns inte.
 
   Uppmuntra inte andra att skicka länkar till nedladdningar; det är inte schyst mot de duktiga designers som finns i communityt. Däremot kan man använda t ex ZT2 Download Library, en sjukt bra Wiki som hela tiden fylls på med grymt innehåll som spelare runt om i världen har skapat, tillsammans med länkar för att kunna hitta till nedladdningarna för att ladda ner dem.
 
   Någon gång under veckan ska jag förklara hur man laddar ner nytt material till spelet btw, så håll utkik...






Fiona Underland

Jag håller absolut med dig. 👍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.