Chrome Pointer

Summersong

   Som en sommarsång kan man höra vänliga små mullranden, som en melodi, från denna bildsköna häst. Melody är tillgiven och pratglad, och hon gör sig gärna hörd om hon inte får uppmärksamhet. Om hon ignoreras för länge blir hon tillbakadragen och lite butter, men hon vaknar snabbt till liv bara hon hör ljudet av sitt namn. Hon är en kämpe att rida och gör allt som krävs av henne utan att tveka, och hon är den perfekta hästen att ha med sig om man snabbt behöver klippa långa distanser.
 
 
   Namn: Summersong
   Tilltalsnamn: Melody
   Namnbetydelse: Summersong översätts till Sommarsång, liksom Melody översätts till Melodi.
   Född: 2007
   Ras: American Quarter Horse
   Lynne: Pratglad och ambitiös. En ängel i alla lägen.
   Level: 15
 
 


Matilda Southtree

Ah ÄNTLIGEN kom den! :D
Fast... Är inte hovarna lite små? XD

Meja

Dina redigeringar alltså 0.0 Du är så duktig! :O

Maggie Flowerlee

Åhh.. Vi har en häst i vårt stall som heter Melody, hon pigg och glad och jag älskar att hoppa med henne för hon springer och gör sitt helt av sig själv. Hon är stor och Mörkbrun. Muskulös😍 Jättefin Redigeri❤️

Stina graylee

Jättefin esme❤️ Håller du på med umbreon? Vill gärna se din "redigerings tolkning" av den svarta❤️

Svar: Tack, men Pennys hästar får inga redigeringar i den här stilen!
Esmeralda Silverforce

Klara Eaststar (Busigast123)

Höger bakben ser lite mysko ut, som om det sitter ihop med vänster bakben men annars jättefin bild. Jag är ingen expert och detta är bara min åsikt :)

Rebecca Spiderstar

Får jag redigera en bild på Summersong åt dig?:)

Svar: Absolut!
Esmeralda Silverforce

Rebecca Spiderstar

Bilden fina nu på min blogg :)

Svar: Den var jättefin :D
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Hej, jag ska köpa en westernhäst men jag vet inte riktigt vilken häst som ska få bli det. Vilken av paint-, Morgan- och quarter hästarna tycker du skulle passa bäst som det? Jag tycker att quarter hästen som svart eller Isabell färgad är jättefina men jag har redan 2 svarta hästar och 1 isabellfärgad, jag är lite sugen på en brun men morganhästen är lite för mörk och är då väldigt lik min nordsvensk, den bruna quarter hästen i fort pinta är jag lite sugen på men skulle vilja ha en ljusare. En skäck är jag inte så sugen på för jag har redan 2 st och 3 st inplanerade (1 av dem är en paint men jag tycker inte den passar som western). Har du något tips på vilken jag skulle kunna köpa? Snäällaa!

Baruska Mountaincamp

Vad fin häst!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.