Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Vildhästglitchen

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
Något som under en längre tid varit populärt är att ändra i filerna så att ryttaren försvinner och man kan rida runt som en 'vildhäst'. Detta är ett knep många bloggare och redigerare använder för att fota bilder.  Frågan är bara om det faktiskt är tillåtet eller om det strider mot SSO's regler?
 
Häromdagen var jag inne på SSO's facebooksida och såg att en tjej frågat just denna frågan. Svaren hon fick av medspelare var 'Nej, det bryter inte mot reglerna'. Men hon fick snart svar av Star Stable som svarade att ja, det bryter faktiskt mot reglerna att mixtra med filer så att det glitchar, och man kan till och med bli bannad. Exakt översättning finns längst ned i inlägget, identiteterna är överstrukna för att inte hänga ut någon.
 
Så nu vet vi det, att bli en 'vildhäst' strider mot Star Stable Online's regler och man kan bli bannad för det. Men som jag skrev tidigare är det väldigt många som använder just denna glitchen, bland annat många stora bloggare. Det känns som att de borde blivit bannade för länge sedan i så fall, eller åtminstonde fått en varning? Jag vet inte vad jag ska tro riktigt, för har tidigare hört att man får göra glitchen/buggen, men på egen risk (alltså att om viktiga filer försvinner så får man skylla sig själv). Jag litar dock på att de som jobbar med facebooksidan har bra koll på reglerna, och rekommenderar därför er som läser detta att inte medvetet ändra i filerna eller glitcha/bugga med flit. Tänk på att det är ert ansvar att följa spelets regler!
 
 
Översättning:
Röd: "Kan vi bli bannade om vi gör vildhästbuggen?"
Blå: "Nej."
Röd: "Phew, tack så mycket! :33"
Star Stable: "Ehm, jo haha"
Star Stable: "Alla typer av glitchar/buggar eller fusk bryter mot Star Stables regler, så undvik att använda dessa buggar."






Bambi Deerheart

Det va ju väldigt mysko... För på den svenska sidan så skrev de att man fick, men att det inte va bra.

Jag printade:
https://cdn1.cdnme.se/4269351/9-3/vildhast_552665bdddf2b36e4d144ca2.png

Svar: (Nu kommer jag visserligen här och svarar på Mirandas inlägg, men ändå)
Om det ändå kommer ett officiellt uttalande som säger "Nej, gör inte det här" - då är det bäst att låta bli :)
Esmeralda Silverforce

Bambi Deerheart

Lånade din bild och la upp på deras fb sida tillsammans med min.

Stephanie Diamondfall

Det har kommit en ny gratis Sc kod, easter200sc

Simone Liondaughter(Simba eller simo)

Hej!
Jag har faktiskt frågat en Gm själv.Hon sa att det inte var bra,men eftersom att det fbehövdes för stora bloggare och YT så skulle det få vara kvar.
Men sen skrev dem ju lol(lots of laugh elelr nåt) så vet ej om de menar allvar.
/Simba

Capucine Papapoulos

Jag tycker det är märkligt när de själva använder sig av det, eller på något sätt blir av med ryttaren i sina videos. senast nu inför Quartern. Måste ju också vara rätt svårt att hålla koll på då filerna ligger i våra egna datorer... Känner jag men å andra sidan är min kunskap om teknik nästan obefintlig.

Svar: De använder sig inte av vildhästbuggen, de har en annan taktik :)
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Det låter som du vet vilken taktik sso andvänder för att filma...?

Svar: Har frågat :)
Esmeralda Silverforce

Emma

Låter ju rätt otroligt att man kan bli bannad för "vildhästbuggen". Man påverkar inte spelet på något annat sätt än att ryttaren inte syns, för en själv. Eller har jag fel?

Är ju skillnad om man hade använt sig av något program som påverkar spelet, speedhack eller annat. Då kan jag förstå att man blir bannad.

Skulle nog våga påstå att personen bakom skärmen som skrev "Ummm yes, lol", inte har någon koll på vad ämnet handlar om och dessutom var svaret oprofessionellt i mina ögon.

Jag litar mer på det svenska uttalandet. Det kändes mer seriöst.

Svar: Jag tänker gissa att det engelska skrevs av Star Stable Archie, som brukar svara på kommentarer på den globala sidan, och han brukar svara rätt avslappnat (och väldigt roligt). Jag tror ändå att om det sägs från företaget "nej, gör inte det här" så säger de så av en anledning. Deras riktlinjer kan ju också ändra sig, vilket kan förklara de olika svaren.
Esmeralda Silverforce

Emma

Btw, jävligt snygg font i rubriksfälten (bloggen är snygg överhuvudtaget)! Vad heter den? :>

Svar: Tack! Reenie Beanie tror jag :)
Esmeralda Silverforce

Evelina southcamp

Hej jag ville bara tipsa om en sc kod: EASTER200SC :)

Emma

Oh, okej. :) Jo, sant men tycker ändå att det känns konstigt när man inte påverkar spelet på något sätt egentligen, men men. Det uppskattas väl aldrig att man sitter och pillar i spelfilerna heller. x)

Tack för fonten! :*

My

älskar dig

Garnokslaktaren

Min lista över "SSO-regler jag inte tänker bry mig om att följa" bara växer och växer...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.