Chrome Pointer

I brist på annat

   Jag har inget att komma med, på fullt allvar. Inget. Ska försöka få ihop några inlägg men jag har annat att tänka på så jag har lite svårt att komma in i att skriva just nu. Sorry folks!
 
   Men, då det kommer till Penny-inspelningarna har vi kommit fram till bland annat Mississippi Jones skattjakt. Sista delen av den är inspelad och kommer postas i veckan (eller tidigt i nästa vecka; har inte räknat ut vilket avsnitt det blir), men så länge så kan jag erbjuda de tre första delarna av den. Just för att jag vet att det finns de som tycker det är jättesvårt, så varför inte liksom.
 
 
 






april pinehill s

Esmeee!
I en av Dinodalen videorna som du spelade in förut så sa du att din garderob var väldigt organiserad och städad (något i den stilen). Skulle inte du kunna visa i antingen bilder eller i en kort video hur din garderob ser ut? :D Jag letar inspiration till att ta tag i min garderob och nya sätt att "stoppa sakerna" eftersom jag aldrig lyckas få det att se fint ut.

Svar: Jag ska spela in en video och visa (för det är så sjukt många som bett om det), gäller bara att jag ska hitta inspiration i kombination med tid!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.