Chrome Pointer

Helt fantastisk

 
   Jag hymlar inte med att jag älskar den här nya hästen. Den korta galoppen påminner mer om en KWPN (hjärtat går i kras då jag tänker på en häst jag har ridit mycket som rörde sig i princip exakt så som denna gör; han finns dock inte på denna jord längre), men särskilt den snabbaste galoppen är guld värd. Den här hästen är väl värd sin plats i SSO-familjen!
 
   Finns dock ett par buggar med den, som flera har märkt:
  • Mac-användare råkar ut för en buggande hals, som vi hoppas ordnas snarast så att alla kan njuta av den fina hästen.
  • Ryttaren flyttar sig inte beroende på vilken sadel man använder. Om man rider barbacka eller med "dressyrsadlarna" som jag gillar att kalla de "raka" sadlarna, ser man att ryttaren sitter en bit ovanför hästens rygg. Jag kan även tycka att ryttaren sitter för långt bak i westernsadlarna; känns som att både sadlar och schabrak borde ligga aningen längre fram på hästen och ryttaren skulle jag också vilja skjuta fram lite; det är ju dock inte en bugg, det är min personliga åsikt.
  • Då man vrider kameran i stillastående åker den tillbaka till "grundläget" då hästen rör på sig. Detta skedde då de förra animationerna kom in i spelet också. Förutom att det är irriterande är det något som försvårar det hela då man ska rota i garderoben.






My Purplelord

Jag är Mac-användare och när min häst betar så blir halsen typ dubbelt så tjock som i andra datorer.

Wimse

Jag har också märkt att man ibland kommer i "otakt" i traven. Tycker det är lite störande ibland, men går att leva med ;) ♥

Willow Winterborn

En annan sak som är lite mystisk med quartern är snabbheten.
Jag har just börjat levla min och redan i level 7 så börjar jag slå mina personliga bästa på de flesta banor. Till och med på Tans bana i Moorland.

Mycket mystiskt.

Svar: Heh ja det är ju också en punkt egentligen...
Esmeralda Silverforce

Dorothy Masterbridge

Är de bara jag som märkt detta: (vet inte om de ska vara så men ) när man hoppar med hästen så skjuter quartern fram halsen och huvudet så de blir extra långt. Ska de vara så eller?

Rose

Jag har märkt att ryttaren inte riktigt är i synk med hästen. Om man har stannat hästen efter att ha travat så kan ryttaren fortfarande fortsätta göra lätt sitts i några sekunder. Händer liknande med andra rörelser så som att rygga, full galopp och att svänga den stilla stående.
Har mailat supporten om detta och la till detta med kameran :)

Svar: (y)
Esmeralda Silverforce

Anastasia Eastforest

Hoppas verkligen att det fixas med mac-användare, haha det ser ju lite roligt ut kanske första gången, men när man ser det många ggr kommer man ju till slut bli trött på det, men hoppas verkligen dom fixar det. :)

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Ja, quarterhästarna blev verkligen en succé tycker jag! ^^ Köpte min egna Pirat imorse och är galet nöjd, trots att jag ibland kan tycka att traven ser lite mysko ut.

Dock håller jag med många om det här med snabbheten. SSO har länge förnekat att fjordingarna är snabbare, men att quarterhästarna nu är den snabbaste rasen i spelet går inte riktigt att blunda för. De måste nog se över sin kodning lite eller helt enkelt gå ut med att olika raser är olika snabba, annars känns det som att den tävlingsinriktade delen av communityn kommer att surna lite.

Thea Northknight

Något jag tycker är väldigt jobbigt som jag märkte när jag skulle byta outfit i hemstallet var att när man står still ett tag så börjar kameran rotera. Väldigt frustrerande när man håller på och byter kläder att kamera vinkeln börjar snurra runt och man måste gå ut från förrådet och surra tillbaka kameran för att få den att sluta snurra. Den gör den även fast man använder muspekaren och börjar bara snurra när man står still med hästen.

Svar: Åh jag vet, hemskt irriterande! Det var dock så även då de "vanliga" hästarna fick sina animationer, så jag är säker på att det är något som kommer fixas till inom de kommande veckorna :)
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Helt underbar! Började slå mina personliga rekord när hästen var i level 4 =)
Att korta galoppen påminner om KWPN håller jag med om, är själv väldigt insatt i holländska och de arbetar mycket med bakdelen och vill alltid visa upp vad de kan (därför önskar jag mer kwpn's)

Thea Northknight

Det hoppas jag verkligen!, jag märkte dock inte det när standard hästarna fick nya animationer, eller det kanske bara var jag som inte stod still haha :)

Felicia Greenhill

Mailade in till supporten om halsbuggen hos mac-spelare och de svarade att de skulle fixa det i denna veckas uppdatering, så jag hoppas att det blir så^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.