Chrome Pointer

Haha oops, lite frånvarande

   Jag borde verkligen aldrig tillåtas att titta på tv, särskilt inte då det kommer till tv-serier som fortfarande pågår. I need closure! Det är seriöst skamligt hur mycket fan fiction jag har läst sista två veckorna, nu får jag ta och rycka upp mig och hålla mig borta från serietittandet... (vilket kommer gå jättebra eftersom det kommer nya avsnitt av både Arrow och The Flash i veckan, yay not) Har någon av er läst Shadowhunter Academy (av Cassandra Clare) btw? Funderar på att köpa de kapitel som har kommit ut men jag är snål så jag är oklar på den saken.
 
   Alright, Jorvikipedia är en viktig punkt. Jag kan inte sätta något riktigt slutdatum på Adminposten. Jag låter det dröja några dagar och ser om det kommer fler som är intresserade. Det är redan några som jag är nyfiken på, men jag kommer avvakta lite för att lämna platsen öppen. Det kan säkert hända att det blir fler än en, men inget lovad helt på förhand. Det gäller att vi hittar rätt person för Wikin :)
 
   Jag vet btw också att jag inte har presenterat min nya Quarterhäst än, men jag har inte ens börjat med hennes redigering, heh. Eller jo, lineart har jag, jag har bara varit för ointresserad för att göra själva redigerandet. Visste ni att jag tycker Quarterhästar är jättefula? De i spelet tycker jag jättemycket om, men jag tycker inte alls om hur de ser ut IRL, haha... små huvuden, väldigt tjocka överarmar, gigantiska bakdelar som ofta är högre än manken. De ser typ alltid ut att vara byggda i nedförsbacke och medan jag förstår att de måste ha otroligt mye kraft i bakkärran så måste det väl ändå slita något enormt på framdelen? Snyggt tycker jag iaf inte det är, haha. Därmed har jag inte varit så supertagg på redigeringen, eftersom jag alltid strävar efter att få mina hästar realistiska jämte sin riktiga ras.
   Jag har tyvärr inga nya bilder på lager... får se till att ordna det snart.






Vivien Fasthill

hej! jag har lagt ut ett inlägg på min blogg. och i det inlägget ligger en av DINA videos och jag tar bort det om jag inte får ha med videon. men jag undrar om det är okej med dig att din video är med där? tar bort det om jag inte får ha den där.

Svar: Det är helt okej :)
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Men du har ju gjort en Paint. American Paint Horse är exakt samma häst som American Quarter Horse. De tillhör enbart olika raser p.g.a. att Quarter bara är tillåten till att vara i solida färger, alltså inga vita tecken såsom ex. skäck. Förr dödade man flerfärgade Quarter-föl p.g.a. just den rasregeln. Senare bestämde sig folk för att de tyckte om Quarterhästarna som hade vita tecken, såsom ex. skäck, och försökte spara hästarna. Det slutade med att de öppnade upp för en ny ras i rasregistret. Så att du får la göra om linearten till din paint då också, så att den får samma kroppsform som din Quarter. Annars kan du ju använda samma för quartern som du redan har till painten. :3

Quarter hästar och Paints är exakt samma. Färger var en off shoot av kvartal hästar och används för att dödas som föl, eftersom kvartalet hästen entusiast trodde fasta hästar var några hur bättre än färgade hästar. Men bestämde folk gillade färgen och försökte spara hästarna, och slutade med att öppna en annan ras registret.

Svar: Om man tittar på dem exteriört sett tycker jag faktiskt inte de är särskilt lika, åtminstone inte i bakpartiet. Jag tycker att Painthästar ofta ser mycket lättare ut i typen än de (enligt mig) övermusklade Quarterhästarna. Jag tycker Quarterhästarna mer ser ut som de där stackars korna som avlas för att vara megabiffiga till köttindustrin, men sen kan det ju vara så att alla de Painthästar jag har mött har använts till vanlig engelsk ridning och därmed aldrig behövt sätta de extrema musklerna i bakkärran.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.