Chrome Pointer

Den amerikanska Quarterhästen

   Animationerna, gångarterna, kroppsmodellen, stegringen... Yes folks, det här är en revolutionerande häst. Jag tycker redan väldigt, väldigt mycket om den, och i morgon kommer den till Jorvik! Berätta vad ni tycker om den och vad ni tycker bäst (eller sämst; men förhoppningsvis inte va?) om!
 






Lucia Silverstorm

Någon kanske har sagt det med bagaren i silvergladebyn har också en äggjakt.
Jag tycker om hästen SUPERMYCKET jag gillar galoppen mest och inget dåligt.Älskar din blogg.♥

Zsuzsanna Shadownight

Är helt mållös! Det är kommer bli så kul att se dom sen! Och att den kommer imorgon! Tjoho!! 😍

Maggie Floweree

OMG måste ha den svarta! :o

Mimmi

Alla detaljerna! man är helt kär! kommer köpa en utav dom och bara stå och glo på alla rörelserna haha.

Gabrielle Northstar

Oj vilka mjuka fina animationer, inga hårda, ryckiga rörelser där inte! Galoppen känns väldigt ovan, men kul att se nått annat än den ganska stela galopp som resten av hästarna har.
Hoppas att det kommer lite mer färgervarianter så småningom! :)

Lova Winterside

Tycker att den snabba galoppen var sjukt ful men hur den stegrar, alltså azum! Men har ändå inte råd så kan ju se hur den ser ut när andra rider på den.

Lucy Seadughter

1. den kommer dagen före min födelsedag
2. Är det bara jag ,eller verkar halsen längre?
3. Ska skaffa en brun som ska kallas Oktavia, tipps på namn? Oktavia är ett russ på min nuvarnade ridskola och hon brukar bli lite lång i halsen men en jättesnäll gammal dam , särskilt om man är rädd!

Svar: Jag tror inte att det är inbillning; SSO-hästarna har alltid haft rätt korta halsar, men eftersom den här hästen verkar kunna beta (så som det såg ut i videon förra veckan) så behövdes väl en längre hals :)
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

Hästarna verkar vara kvickare i rörelserna :)

olivia e

jag vill ha dem alla bara mina :) och ja de har lång halls älgar kallar jag dem för:)

Anastasia Eastforest

åhh, va fina dom är. Speciellt palominon! Kommer nog också vara dyra som snus eftersom deras galopp, trav, egentligen allt är helt annorlunda. Men dom kommer nog vara värda priset.
// sia.

Jenny Shydaughter

svårt att hitta något fel med, gillar verkligen alla detaljer ;) ps. älskar din blogg

Allison Goldknight

Tucker att de är jättefina! Kanske lite lång hals, men sånt får man ta. Är helt förälskad i galoppen, och animationerna när den är stilla, ja, en sån blir det självklart :)

Thea Northknight

How fast? Sanic fast!

Nejmen det ska bli kul och se vilka fördelar den kommer ha som ras, med tanke på att galoppen är så ambitiös och quarter hästen är den snabbaste hästrasen i världen. Det ska bli spännande att se hur den kommer hoppa, man kan ju bara drömma om vad det ska bli med tanke på galoppen och stegringarna.Om det blir vanliga gamla stela hoppet mitt i den galoppen så blir jag faktiskt lite besviken.

Stephanie Diamondfall

Den är helt awesome. Den ser lite skum i vissa lägen men det är helt okej för den är (har inga tillräckligt bra ord). Stegringen dör jag nästan för. Hade inte riktigt planerat att skaffa en till häst men vem bryr sig. Jhgfdbjgdrkdgfkhgfkhktrzkhtrd

Ronja McKnight

Känn dig träffad! Brukar alltid gå in på sso hemsida och kolla nyheterna varje dag men idag fick du besöket innan sso ;)
Den är passtaktig i skritten vilket är ett steg närmare islandshästen =D Ser väldigt trevlig ut övrigt så ska bli spännande imorgon :)

Sandy Darkfall

Wooow vad jag älskar när dom springer väldigt vackert! :D

Nu ska man bara böna och be om att få sc av föräldern haha! :D

ximena rainwater

stör mig lite på skritten hehe 0:) annars är den sjukt fin, ÄLSKAR animationerna när den står still! ska bli så intressant att se den in game

April Goldfall

Den verkar ju helt sjukt välgjord, man kan ju inte säga annat. Men det är dock inget som faller mig i smaken, varken utseende (halsen :S) eller gångarterna så jag tänker hoppas på att det kommer fler liknande hästar istället :D Om jag inte ändrar mig helt när jag ser den i spelet förstås xD

Amanda Rainwood

Alltså galoppen. GALOPPEN. Så sjukt underbar. Dog lite. *-*

Amanda Rainwood

Alltså kan ärligt talat inte förstå hur man kan tycka den är ful. Kom igen folket, den är ju epic!!

Svar: Hahaha du och jag har exakt samma åsikt om det här x)
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Bortsett från att halsen är ganska mycket för lång för hästrasen, tycker jag att det är en riktigt söt häst. Jag älskar hur hästen rör på sig i skritt såväl som i galopp. Quartern ska så bli en del av min "familj" i SSO, det lär dock ta ett tag innan jag har råd till att köpa den. :p

Cecilia Gladefield

Jag tycker att de är underbara *.* <3
Häftig animation, de ser verkligen levande ut. Samt så är det jätteroligt att deras gångarter är riktigt unika. Om de kan animera så här bra, vågar man hoppas på att det kommer islandshästar någon vacker dag? ;P
Ser verkligen fram emot dagens uppdatering! :DD Är särskilt tagg på den svarta då den liknar en häst jag kände ^^ <3

My Purplelord

Jag älskar den, som tur är har jag också tillräckligt med sc (Iallafall borde ha det). Jag kommer att köpa den typ direkt, så kul med nya animationer också:)
Hoppas bara går bra, vill så gärna se den hästen!

Meja Lightnose

Jag älskar den också, men det ser faktiskt lite konstigt ut när den galopperar..

Linnea Silentstar

Kommer absolut köpa den! Den är helt underbar <3 Alla säger ju att det aldrig kommer komma Islandshästar till sso då det är svårt att fixa pass och tölt .Men eftersom den här rasen rör sig på ett speciellt sätt så kanske Islandshästarna kommer ändå. Om de kunde fixa galoppen, stegringen och alla andra speciella rörelser till denna ras så borde de väll kunna fixa pass och tölt? Man kan ju alltid hoppas! :D

/En blivande Quarter ägare

Lea Bravedaughter

Väldigt fina hästar, men jag tycker dem har lite mycket spår från ponnys och fjordingar.
Halsen alltså, jag gillar den inte så mycket Haha
Men den svarta ser awesome ut, ska ha lixom xD
/ Sumrrrrr

Stephanie Friendnest

OMG Vad snabb hästen var i en scen :0 Men den är söt ^.^

Minna Silverhill

tycker att galoppen är väldigt ovan och nästan lite ful men jag ska köpa den ändå :) Får vänja mig vid galoppen haha

Moa Northgirl

Tycker dom är underbara igår kom jag trea i fgc det är det bästa jag nånsin kommit på alla champ tidigare o jag är jätte glad

KRAM

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.