Chrome Pointer

Då vare påsk igen

   Påsk är väl ingen högtid jag direkt firar. Jag är ensam hemma så jag glider runt typ som vanligt.
 
   Jag har en massa påskägga att leta upp i SSO. "Fortfarande?" Yup, eftersom jag spelar på två konton och har gjort hälften av grejerna på vart och ett. Det är väl typ det jag ska sysselsätta mig med i spelväg. Så måste jag spela in nytt videomaterial också. Det är lite svårt då man inte riktigt har lust; tror det märkts lite extra under MHAM2, då jag inte har kunnat låta bli att klaga på spelet. Plus att jag har problem med ZT2 så jag kommer inte in på spelet, så jag kanske måste installera om det... vilket inte direkt gör så att man får lust med de inspelningarna, heh.
 
   Jag har ett annat videoprojekt också; det är iofs typ klart men jag hade tänkt göra flera versioner. Ska bara försöka komma till kritan med det också.
 
 
   Men, uhm, glad påsk, I guess.






Olivia Westhand

Det låter stressigt, glöm inte att andas också! :)

Svar: Haha det är inte så hemskt som det låter, men YouTube-kanalen kräver lite arbete :) Jag får ändå betalt per visning så det är en rätt kul inkomstkälla, men det ligger ju jobb bakom det hela!
Esmeralda Silverforce

nikki

DU ÄR GRYM ÄLSKAR DIN YT KANAL OCH DIN BLOGG KRAMIIIS <3

Svar: Tack :)
Esmeralda Silverforce

Daniela silentmoutain

undrar bara hur gammal du var när du började redigera och vilket pogram du använde dåU?

Svar: Började med Photoshop Elements 4.0 för en herrans massa år sedan, jag kanske var tio eller elva? Dock började jag inte med SSO-relaterade grejer innan 2013.
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Glad Påsk!
Chilla läget lite grand och stressa inte, det är ju helg. :)
Kram!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.