Chrome Pointer

Uteritt i New Jorvik

   Flera år innan Star Stable Online kom till liv skrev jag en Fan Fic, en berättelse om Star Stable. Jag har än inte kommit igenom del 2, men jag avslutade Höstryttaren, första installationen i serien. Ely kom till Jorvik och fick lära sig rida, och mötte många spännande figurer på sin väg mot Claymore-tävlingen, där hon skulle delta med en tävlingshäst hon skulle köpa på vägen.
   Trots de många människor Ely mötte var det de två hon mötte i Hillcrest som alltid förblev hennes närmaste vänner; försiktiga, rödhåriga Henny och lilla hyperaktiva Gilly, med en stor förkärlek för färgen lila.
 
   Det har nu gått några år sedan de här tre flickorna för första gången dök upp i mitt huvud. Och även de ryttare som länge har funnits i området har följt med till South New Jorvik County, som påminner så mycket om gamla minnen. Här ser ni hur Ely ivrigt pekar ut välbekanta landmärken till sina vänner, där de alla har klättrat högt upp i Firgroves berg. Henny, längst till vänster, rider sin kära häst Stupefy. Ely, i mitten, sitter på sin allra första häst, en Irish Draught vid namn Dopey. Gilly, längst till höger, rider på sin älskade trotjänare Poppy, och som alltid har Gilly sin lila ridhjälm på huvudet.
 
 
   Dopey har på sig ett Jump Off Revolution-träns från Perfect Sit of Sweden. Poppy har på sig ett Flying Change Revolution från Perfect Sit of Sweden. Poppy har även lila stigbyglar av märker Soft Up.
 
   Vill ni se bilden i högre upplösning? Klicka på miniatyren nedan:
 


Magdalena Greengirl

Oh my god, vad bra du redigerar/målar bilder!😱

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Wow! Dina redigeringar är verkligen gudomliga!

Lucy Macwright

Denna är helt fantastisk! *o* Great job Esme!

April Goldfall

Asså så sjukt snyggt *-* Du är så duktig! :D Finns denna fanfic att läsa någonstans? c:

Svar: https://www.fanfiction.net/s/6072007/1/Starstable-H%C3%B6stryttarna :)
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

oj, så himla himla fint! Detta skulle jag nästan kalla en målning, inte redigering då det inte påminner om sso eller ss-spelen alls. Tänk om det skulle finnas ett spel med denna grafik, ojojoj, dröm! :D Du är förövrigt den bästa konstnären (ja, man får nästan kalla dig det med dina otroligt fina målningar) jag vet. Du skulle nog få jobb på sso eller nått om du skulle vilja. Oj va lång kommentaren blev, men du är så otroligt otroligt duktig bara!!!

Sofia

Såå fint!!! Du borde verkligen göra fler sådana redigeringar! Den blev ju superbra ;)

Amanda Rainwood

Fantastiskt snygg! Bra att man kan se den i högre upplösning :))

Alva

Hej! Vilket program använder du när du redigerar?

Ps: Du äger på redigera!Ds

Svar: Jag använder Photoshop CS6, och tack så mycket :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.