Chrome Pointer

Uppdatering angående mitt Facebook-konto

   Nu har jag åter tillgång till kontot, men det kräver att jag ska byta namn på det för att kunna använda det, för "Esmeralda Silverforce" är tydligen inte ett riktigt namn. Nehepp.
   Jag vet att Facebooks riktlinjer säger att man måste ange sitt riktiga namn och korrekta uppgifter - men tror någon seriöst att jag vill sitta med mitt privata Facebook-konto och lägga upp endast SSO-relaterade saker? Klart att jag inte vill det! I princip alla som vet att jag spelar SSO tycker det är urfånigt (dock har ju ingen av dem ens provat spelet själva), så då har jag ju än mindre lust att komma på mitt eget Facebook-konto, som jag numera bara använder då jag måste (chatt-appen är bra att ha), för att dela med mig av SSO-bilder och skriva på SSO's officiella Facebooksida.
   Jag vill vara aktiv inom SSO's community även utanför spelet - men jag vill faktiskt behålla den anonymitet jag kan bakom namnet Esmeralda Silverforce.
 
   Jag vill därmed återigen tipsa om ett jättebra SSO-forum (<- Länk) som är i desperat behov av folk som skriver där. Forumet har varit stendött hela sommaren men det vore kul om det kom igång, tycker jag.






Wirre Weris Drake

Jag fick tvärstopp när jag försökte skapa ett konto med mitt namn, därav heter jag Wirre Weris Drake på Facebook x) som att det är ett så mkt vettigare namn.. jaja hoppas jag får vara kvar där, hört att en del fått sina borttagna :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.