Chrome Pointer

Tävling - vinn en redigering

OBS! TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD! Vinnarna kommer upp under dagen 3/10.
 
   Jag fick höra från flera bloggläsare som inte kunde delta i den senaste tävlingen pga. att de inte hade Instagram, men nu är det tävling på bloggen som gäller! En eller flera spelare kommer få en redigering av eget val.
 
   För att delta i tävlingen ska ni:
   - Kommentera det här inlägget och beskriva hur er drömredigering ser ut. Ju tydligare er vision är, desto lättare är det för mig att förstå hur ni vill ha redigeringen!
   - Se till att er mejladress kommer med i e-mailfältet
   - Om ni har en aktiv SSO-blogg, dela bilden nedan:
 
 
 
   Om ni inte följer dessa regler kommer ni inte godkännas i tävlingen. Var noggrann då ni skickar er kommentar. Jag kommer välja ut en eller flera vinnare, beroende på:
   - Hur inspirerad jag blir av er beskrivning
   - Hur jag kommer kunna ordna bilder att arbeta med
   - Hur lång tid jag tror att redigeringen kommer ta/Hur mycket arbete det blir
   - Hur bra jag tror att jag kan utföra redigeringen
 
   Jag vill inte ha något fjäsk i kommentarerna, det är inte roligt. Det är era spännande idéer jag är ute efter!
 
   Sista datum för anmälning är fredagen den 3 oktober - för känns det inte lite passande att vi avslutar denna stora tävling på SSO's tredje födelsedag? :)


Cassandra Watersmith

Jag har tänkt på en sak. Jag har spelat Starstable i cirka en månad och alla bloggare som spelade innan hästfunktionen kom säger ju alltid hur mycket de älskar sina starthästar och så och tycker att alla spelare borde göra det, för att man fick skapa den själv. På den tiden så hade man ju bara sin starthäst att rida runt på och då fick man ju ett band till den. När jag gjorde min starthäst så blev jag skitnöjd med den men sedan när jag såg att man kunde köpa finare hästar och till och med ponnyer! Jag blev direkt kär i den vita ponnyn och den hamnade direkt i mitt stall. Då glömdes starthästen bort och hon stod i ett hörn i stallet. Det blev ponnyn som blev min soulriderhäst för vi klickade direkt. Så min slutsats är att vi som började spela efter att hästfunktionen kom har mycket sämre relation till våra starthästar. Har du något förslag hur vi ska hitta tillbaka till dem?

Cassandra Watersmith

Min drömredigering är att jag står på en strand med en vacker klänning och min vita ponny som har vingar kommer travandes i vattnet mot mig. Ponnyn har pegasusvingar och jag har en vit långklänning och jag är barfota. Det ska vara som ett litet ljussken runt ponnyn nästan så att det ser lite magiskt ut.

Mvh

Cassy

Filippa ponyforest

Min dröm redigerig är en häst med en ryttare i riddar utrustning som är grön och dom hoppar i skogen. Tjejen ska ha en svart hästsvans med lite hår på sidan av huvudet. Hästen är en frieser som är kålsvart. Den ska har grön medeltida utrustningen som är grön. Tjejen ska hålla i ett svärd som är gjort av guld. Svärdet ska blänka. Hon ska titta lite fram så att man ser hennes ansikte. Hon ska le lite. Det är vid fornkungens bärgs väg som dom ska rida vid. Tjejen ska ha en grön klänning. Hästen ska gå med höga kliv. Den ska skritta. Det är soligt väder.

Filippa ponyforest

Azzå dom ska inte hoppa i skogen. Tog bort det men det publicerades endå :(

sally hawklord

Hmmm. Kanske en mystisk ryttare med en lång kåpa som Avalons och den ska vara svart istället. Och kåpan ska komma ända när till tårna och den ska ha en huva som täcker hela ansiktet förutom hakan som ska lite synnas. Ryttaren ska rida barbacka och den ska rida på en ståtlig frieser med panlugg så att man inte ser hästens ögon och svansen ska vara ända ner till marken och manen ska komma ungefär till knäna på hästen och den ska ha tjockt hovskägg och de ska skritta i en mystisk skog i skymningen. Och hästen ska ha en korpfjäder i manen och ryttaren ska vara en flicka:)
Hoppas den duger.

Alisa Goldstone

Min dröm redigering skulle se ut såhär: Jag sitter barbacka på min svarta friskiska sporthäst (den med strumpor och tecken i ansiktet, den står vid frieserna). Vi står mitt på fälten där kanin loppet finns. Där står vi, med knä hög snö. Hästen står och gräver i snön med den vänstra hoven. Man ser oss från vänter sida. Jag har vanliga ridkläder men också en tjock röd vinterjacka som har fusk päls på luvans kant som ligger på min rygg (alltså jag har inte den på huvudet). Jag rider med endast rep rund halsen (minns inte vad det heter just nu)det faller fortfarande lite snöflingor. Mitt ''dip die'' hår är platt och inget är så särskilt med det. Det är gryning så morgon ljuset lyser på mina blänkande ridstövlar och på mina svarta ridbxor och min svarta hjälm lyser också fint i ljuset. Riddaren (hästen) har en inbakad fläta i svansen och en ensam röd fjäder i manen.

MVH, Alisa ''Apelsinen'' Goldstone & StormKnight

Alisa Goldstone

Glömde skriva att Min häst har den längsta manen som han kan ha:)

MVH, Alisa ''Apelsinen'' Goldstone

Sasha Silverroad

Min dröm redigering är en tjej och sin häst. Hästen är den gråa startfärgen med svart man, manen är ganska lång. Flickan har långt,brunt hår som har några få lockar. Tjejen håller i ett rep som sitter runt halsen på hästen. dem går igenom skogen och hästen har ett blått reflex-täcke.man ser dem från sidan. det är höst och det är natt, det blåser ganska rejält och det är ganska mörkt. Tjejen har en svart kappa och ett par jeans. En mössa flyger lte i luften och hon sträcker fram ena handen. i bakgrunden ser man lysande ögon i mörkret och hästen ser lite orolig ut.

Hedvig Highcamp

Hej Esme! En redigering jag gärna skulle se dig göra är en ponny som galopperar på galoppbanan (helst utan att man ser massa skrot)med en ryttare på. Hästen ska ha fp-galopp setet:s schabrak och träns med typ en svart sadel. Ryttaren ska ha fp-galopp setet:s väst, hjälm och kanske ett par vita ridbyxor. Hästen ska även ha benlindorna i fp setet. Ryttaren ska också ha glasögon och ett spö i handen. Dom ska verkligen galoppera snabbt och manen och svansen ska vara rakt bakåt så man ser att det verkligen går riktigt fort. Det kan även spruta lite grus eller något sånt. Detta ska föreställa ett morgon-snabbjobb på banan så helst en liten svag dimma i bakgrunden också, om du förstår vad jag menar :) det här är mitt förslag :)

Lola Turtlelee

Hej min drömredigering är min starthäst (gråspräcklig med mörk grå/svart man och svans) som rider över/på vattnet vid den sovande änkan (där man rider i det senaste huvuduppdraget) (hästen ska inte ha någon utrustning) med aiiden på ryggen (helst blondt hår som fladdrar vackert i vinden) hon har en vit klänning och håller i aiidens ljus. (Hon kan hålla i harpan om du vill det viktiga är att hon ska vara aiiden).hoppas det inte lät för flummigt.
Mvh/ Lola Turtlelee
Email: evelinaloli@hotmail.com

Filippa Bigbear

Hejsan Esme! min redigeringsvision är när jag rider min ena nordsvensk och vi gör skänkelviking på ridbanan i vd och hästens rör sig med så mjuka och fina steg att det ser ut som om han svävar på moln. Vi har på oss svarta och vita kläder som är bra att ha på hösten. Det är min vision. M.V.H// Filippa Bigbear

Emmy Winterknight

Hej :)
Min drömredigering är när någon på en cirkus tränar frihetsdressyr med en firser. På bilden ska hästen stegra o i bakgrunden ser man olika cirkusdjur.

Maggie Flowerlee

Hejsan! Min drömredigering är: En redigering med en enhörning som glänser turkost/blått och som har vingar med en glans av turkost xD Den ska flyga över en regnbåge med en himmel av rosa moln xD

// Maggie

PS: Enhhörningens kroppsform ska vara som på ett arabiskt fullblod :)

Cassandra Watersmith

Gör om min drömredigeting med lite mer detaljer.

Min drömredigering är att jag står på en strand med en vacker klänning och min vita ponny som har vingar kommer travandes i vattnet mot mig. Ponnyn har pegasusvingar och jag har blont långt rakt hår, blåa ögon, en vit långklänning, ett par änglavingar och jag är barfota. Det ska vara som ett litet ljussken runt ponnyn nästan så att det ser lite magiskt ut. Det är dag och soligt.

Mvh

Cassy

Cassandra Watersmith

Min ponny har lång rak man, pannlugg och svans.

Tuva Skyfall

Jag har länge funderat på den här redigeringen, och flera gånger försökt redigera den, men det har väl inte gått så där jättebra, om man säger så.. Haha. Det här är min drömredigering:

Redigeringen i mitt huvud föreställer mig och min starthäst (isabellskäck med vit man o svans) på ett grönskande fält med solen högt uppe på himlen. Ingen utrustning skymtar på bilden, och min karaktär sitter på hästen, lutar sig fram och bildar ett hjärta med händerna över hästens bringa. Visionen i mitt huvud visar ett väldigt nöjt och tillitsfullt ekipage. ^^

Anna Westbaker

Min drömredigering är en tjej med långt blont hår och en T-shirt i grundfärgen vit och med ett ljusblått hästhuvud som tryck. Hon ska ha ljusa korta jeans shorts, hon ska inte ha något på huvudet.
Hästen ska vara en ponny, och den ska vara den bruna ponnyn men svart man för 350 sc och vara en hingst. Han ska ha lång man och svans. Han ska ridas med grimma den ska vara ljusblå med svarta tyglar.
Dom ska galoppera fram på en stor äng med lite skog i bakrunden.
Tjejens hår och ponnyns man och svans ska "fladdra" i vinden.
Hoppas det buger:)//Anna

Rose Skystar

Min drömredigering skulle vara att jag sitter på min svart islänning. Han ska ha är rätt så lång och fluffig man och en stor pannlugg och än vanlig svans med lite fluff. Inga tecken på benen (har har en stjärna som liknar en måne)Han ska stegra med mig på ryggen. Jag ska sitta framåtlutad.
han ska ha en svart sadel och en marin blå vojlock,ett svart träns pannbandet ska ha pärlor.
Jag som ryttare ska ha svart/marinblåa ridstrumpor och marinblå byxor jag ska ha korta svarta ridskor och jag ska ha en marinblå kofta ovanpå koftan så ska jag ha en grå väst och en svart ridhjälm. Mitt bruna hår ska sitta i en häst svans. Han och jag ska stegra på en fin äng och solen lyser :D

Selena Goldbear

Min drömredigering är nog en flicka och hennes brun vita ponny (typ som den brun vita tinkern i färgen) som ger flickan en stor kram. flickan ska ha ganska ljust brunt hår (guldblont typ) flickans ögon ska vara blåa som havet. flickan har en jacka som är orange. Hon har ljusa jeans och svarta ridstövlar.

Flickan och ponnyn är mitt ute i Gyllene Bladens Skog. Ponnys man är lång men oborstad (som manen när man köper en ponny fast lite längre). Brevid står en picknickkorg. Flickan är glad men ser ut att frysa lite.

~ // Selena Sel Sälen GB Glass Goldbear♥

Mandy Applepie

Jag skulle vilja ha en redigering av min drömhäst: En Lipizzaner som går spansk skritt. Den ska ha klarblå ögon och en glad blick med len glansig hårrem. På hästen ska jag sitta. Med en "Reed Keesler" jacka och vita ridbyxor och svarta stövlar. Hästen ska ha svart träns och sadel med röd filt. Jag behöver en redigering så jag kan ha den som headerbild på min blogg. Du redigerar otroligt vacker och jag skulle bli överlycklig om jag vann. Jag ska dela bilden på min blogg och nu är det bara att hoppas.
/ Mandy A.

Juni Friendcamp

Jag skulle vilja att det var en isabell färgad häst som stegrade med manen blåsande åt höger sida med strimbläs och en vit kronrand på var dera fram ben. Hästen skulle också ha en sorts blå eller grå tyg bit virad runt höger öra och runt vänster bak ben som också blåser i vinden. Hästen har liksom varit fångat och har rymt från människor vilket gör att den har ett Nu-är-jag-fri! humör. Den har även ett skavsår som syns från sadeljorden som har legat i kläm. Den står dessutom mitt ute på en äng full av röda vallmor som står i blom!

Hoppas du skulle tycka att det var roligt att redigera detta!
/Juni

Mary Northwood

Min drömredigering är att jag flyger på en typ "alpha-Toothless-häst". Man ska se oss framifrån, hästen ska typ "gapa" lite, som om att det precis ska skjuta ett blått eldskott (det ska glöda blått i dess mun). Vingarna ska vara typ i jämnhöjd med hästen, och man ska se undersidan av dom, som att den typ precis har saktat ner. Hästen ska vara vinklad så att baken är ganska mycket lägre än frandelen. Frambenen ska vara böjda som om att den stegrar, och det från vårt håll vänstra bakbenet ska vara lite, lite böjt och det andra bakbenet ska vara mer böjt. Svansen ska synas nedanför hästen. Ryttaren (jag) ska ha sträcka armarna rakt utåt med handflatorna uppåt, och det ska gå som en liksom en blå blixt-aktig/eldskotts-aktig båge från den ena handflatan till den andra, över mitt huvud. Själva början och slutet på bågen ska vara en liten bit över handflatorna. Jag ska ha på mig en lång mörkblå klänning, och den ska vara som en t-shirt fast utan tyg över axlarna, och jag ska vara barfota. Mina ögon ska vara samma glödande färg som min hästs (som har Tandlöses ögonfärg) och mitt hår ska ha samma glödande blåa färg som min häst ska ha längs ryggraden och det ska "fladdra" över/runt mitt huvud. Min häst ska ha alla slags detaljer som Tandlöse har(hans öron, hans tvådelade taggar längs ryggen(istället för man), hans svans, hans stora ögon, hans taggar på benen, hans öron (plus övriga saker runt huvudet), hans näsborrar). Och glöm för i sjutton inte dom där extra små "ving-liknande" sakerna bakom dom riktiga vingarna. I bakgrunden ska det finnas ett mörkt hav och så en mörk himmel med lite mörkgråa moln. Svaga, svaga stjärnor och en svag måne också om du vill. Och så till slut så är det bra att veta att dom tvådelade taggarna tar slut typ efter halva svansen och ersätts av hela, mindre taggar på båda sidor av svansen. Du får nog bildsöka på google för att riktigt förstå hur jag tänker med alla detaljer och de glödande färgerna. Jag hoppas att du finner min idé intressant och vill ta dig an denna utmaning. Jag kan skicka en lätt skiss via mail till dig om du skulle behöva ett förtydligande :)

Mary Northwood

Åh, just det, ingen utrustning på hästen/draken :)

Lovisa Westforest

Jag önskade mig en bild av mig och min häst Manilla (hon är den bruna ponnyn på paddockön, eller som stod på paddockön, vet inte om hon är kvar där nu...) på en dressyrbana där Manilla har stannat vid en av blomdekorationerna för att äta av de - och ser väldigt nöjd ut över det. Jag sitter på ryggen med handen för ansiktet och bara suckar åt henne. :p

Moa Bluegirl

Min drömredigering lyder såhär:
En häst står i vattnet och skrapar med framhoven i vattnet, och det yr vatten omkring. En flicka sitter på hästen, och ler rätt in i kameran. Tyglarna är sträckta ich flickans hår fladdrar lite i vinden. Hästen har en lång, fin man. Hästens ögo är fulla av bus. Flickan har en rosa baddräckt på sig.

Autumn Masterbridge

Min drömredigering:
En vit arab som står på en klippa mitt ute i havet.Vågorna slår mot klippan. Det blåser, och arabens långa man och svans fladdrar graciöst i vinden. Det är disigt i bakgrunden, men en måne skymtar fram. Mitt på arabens bringa lyser ett märke format som en halvmåne. Araben ser lugn och sansad ut, men bär på en stark och kraftfull magi.

Sofie Dolphinknight

Hej Esme!
Min drömredigering är på mig och min finaste painthäst, den vita med lite svart. Hästen står med mulen i pannan på en flicka. Flickan och hästen har exakt samma färg på de mycket lysande ögonen, lila. Hästen är vanvårdad, inga sår men tovig man och svans, smal och smutsig. Flickan har vita jeans och en enkel mörk t-shirt. På fötterna har hon ett par blanka ridskor. Flickans hår är axellångt och gyllende blondt. Flickan har inga handskar eller något på huvudet (förutom hästens mule då). Hästen har ingen utrustning alls. Båda är förvånade och glada och detta utspelar sig på kvällen, himlen är ganska mörk och man kan skymta månen i bakgrunden. Allt detta inträffar i valedalesjön. Detta är som ett möte mellan en ödeshäst och ryttare, ungefär som Lisa & Starshine i SSL. om jag vinner kan jag skicka en bas till redigeringen och en bakgrund (har redan tagit en perfekt bakgrund) om det behövs ;)
MVH Sofie

Emma Shortroad

Jag har en dröm redigering och det är på mina två egna karaktärer från min Fan Fiction! Derek och Emma!
Derek är en lång man med brunt, kort hår, busigt liksom och bruna snälla ögon! Emma, min karaktär är lite mindre, blond och har blåa ögon!
Min dröm redigering på dom är när dom rider tillsammans med på deras hästar! Derek rider sin apelkastadr Oldenburgern valack Bronko och Emma rider på sin svarta arab (som Derek hade sålt till henne) och tillsammans rider dom på vägen mot Firgrove och håller i hand! Detta är en av mina dröm redigeringar <3

Sofie Dolphinknight

oj, jag glömde epostadressen i min förra kommentar, denna är egentligen till mitt amerikanska SSO-konto om du undrar varför den heter så konstigt ;)

Sofie Dolphinknight

Oj, sorry jag ändrade mig till att detta inträffar i frigroves skogar ;) (har tagit bild)

Sofie Dolphinknight

förlåt för många tilläg, hästen och ryttaren ses rakt från sidan så du vet ;)

Sofie Dolphinknight

uhh, ännu ett tillägg, det som syns av hästen är huvudet, halsen, bogen, frambenen och halva kroppen. Flickan har handen på hästens hals också

Freja Friendfoot

Hej Esme!
Min drömredigering är när jag och min ponny ( bruna på paddockön ) simmar ute i havet och min karaktär hänger svimmad på hästens rygg, samtidigt som ponnyn kämpar för sin ryttares liv att ta sig in till land. Det visar kärleken mellan ryttaren och hästen <3 Det måste vara min drömredigering :D

Alva Pandawood

Min dröm redigering är en häst som hoppar i fällttävling. Man ser hästen framifrån och den har för bygel på sig. Hästen ska vara brun med tre vita strumpor och en strimbläs med grå svart man. Sen en svart sadel svart träns och förbygel svart, benlindorna ska vara svarta dessama. Ryttaren ska ha en mörkblå t-shirt och hennes hår ska var blånt som falddrar i vinden. Medans hon har en hjälm som är svart. Hennes ridbyxor ska vara svarta med röda strumpor och svara små rid skor din ska hoppa ett hinder i gröndalskogen. Manen ska oxå fladdra och svansen. Solen ska tränga sig in melan löven i skogen. Det är min dröm redigering.

Alva Pandawood

Snätt frmifrån ska man se hästen.

Sofie Dolphinknight

Hej Esme!
Min drömredigering är på mig och min finaste painthäst, den vita med lite svart. Hästen står med mulen i pannan på en flicka. Flickan och hästen har exakt samma färg på de mycket lysande ögonen, lila. Hästen är vanvårdad, inga sår men tovig, ganska lång man, mager och smutsig. det som syns av hästen (det andra är utanför bilden) är huvudet, halsen, bogen, frambenen och halva kroppen. Hästen skrapar med ena framhoven. Flickan har vita jeans och en enkel mörk t-shirt. På fötterna har hon ett par blanka ridskor. Hennes hår är axellångt och gyllende blondt. Hon har inga handskar eller något på huvudet (förutom hästens mule då). Hennes ena hand smeker hästens hals. Hästen har ingen utrustning alls. Båda är förvånade och glada och detta utspelar sig på kvällen, himlen är ganska mörk och man kan skymta månen i bakgrunden. Allt detta inträffar i firegroves skogar och det är ganska varmt. Detta är som ett möte mellan en ödeshäst och ryttare, ungefär som Lisa & Starshine i SSL. Om jag vinner kan jag skicka en bas till redigeringen och en bakgrund (har redan tagit en perfekt bakgrund) om det behövs ;) Just det, hästen tittar åt höger och ryttaren år vänster. De ses från sidan. Jag skriver detta en gång till för jag tänkte att du kan ta bort alla mina andra kommentarer så har du all info i denna!

Hälsningar Sofie

Ava Turtlenight

Min drömredigering skulle se ut såhär: Det skulle vara en mörk natt, bilden skulle vara tagen från sidan, det skulle vara min fina Space, den vita appalopsan med den längsta manen, skulle titta mot kameran. Bilden skulle vara typ i Gröndal. Det skulle se ut att hästen var lite övergiven och hon tittade på "kameran" med en vänlig, sorgsen blick. Hennes man och svans skulle inte vara jämt klippta, utan lite trassliga och så. Alltså bilden skulle vara tagen från sidan. Hästen skulle ha huvudet lite nere. Hästen skulle stå mitt i natten på stigen i Gröndalsskogen. Runt henne skulle det också finnas lite eldflugor. Jag vill att bilden skall ge ett magiskt intryck, men också väcka fram många känslor om hur övergiven och sorgsen hästen ser ut. Som om det skulle se ut som att hästen skulle säga: "vill du hjälpa mig?"
Kommer lägga ut bilde ovan på bloggen :)

Emma Mountainfoot

Min drömredigering är den svartvita ponnyn på pråmen. Ponnyn har svart träns och svart sadel. Schabraket är blått. Sen har den blå och svart randiga benlindor. och en blå huva. sen är det ryttaren som har ganska långt brunt hår. Och hon har en blå väst med långa vita ärmar,svarta skor,svarta ridbyxor,svarta handskar svart hjälm, svartblåa ridstrumpor,dom ska vara rutiga och en randig halsduk i blått och svart och den ska fladdra i vinden. Sen galloperar dom på en stig i gyllenblads skogen. Vilken spelar ingen roll.
Hoppas det blev bra // Emmisen Emma Mountainfoot
ps : Matilda@gronfelt.se

Rose Highlee

Hej Esme! Är ett stort fan av dina redigeringar. Jag undrar dock över hur du gör dina "Mallar" om man så säger när du redigerar. skulle vara super om du typ gjorde en video eller ett inlägg här på bloggen. Skulle vara super kul :D

Svar: De gör man genom att rita dem - och eftersom jag tycker de är den svåraste delen av redigeringarna så är det inget jag vill visa, för det är jobbigt nog bara att göra dem. Det krävs så mycket pilligt runt om för att få ihop en välgjord video!
Esmeralda Silverforce

Nadia Silverland

Hej! Min Drömredigering skulle vara en svart ståtlig arab springer fram genom skogen i vild galopp. Det kommer vara lite solljus mellan träden som slingrar sig fram. Längre bort så är det mörkt. Araben ska vara vild och ha bruna ögon. Manen och svansen flyger av farten. Det ska vara en hingst. Skogen ska vara grön och mörkare på vissa träd. :D

Molly Mountaingirl

Min dröm redigering ser ut så här:
Jag är medvetslös och min häst har mig på ryggen utan träns eller sadel.Också flyger vi i månskenet. Hästen är den svarta araben med sin långa man.

Molly Mountaingirl

Min dröm redigering ser ut så här:
Jag är medvetslös och min häst har mig på ryggen utan träns eller sadel.Också flyger vi i månskenet. Hästen är den svarta araben med sin långa man.

Jenny Mountainnight

Min dröm redigering är:
En tjej sitter barbacka på hennes häst rygg. Han är en islandshäst, fux med lång tjock brun man och en stjärn i pannan. Han är gammal så lite vita strån syns i pannan. Ryttaren har långt Blondbrunt hår. Hon har en ridjacka som det står "rinkabyponnyridskola" på.
De står mitt på en äng i skymningen. Han har ett islandsträns med vita stenar i pannbandet och ingen ganachrem. Ryttaren bara sitter där och njuter. Kärleken till varann lyser i ögonen.

Idén är hämtad från hur min sköthäst ser ut, och om du behöver en hjälp bild hur han ser ut gå in i bloggen jag skrivit och kolla headern.
Kram från Jen

Hanna Zebrapie

Min drömredigering är jag är en prinsessa. Med en guldkrona och långt ljust hår. Jag har en vacker blå lång klänning på mig. Klänningen har långa ärmar och långt släp som ligger över hästens rygg. Jag sitter på en tinker, som inte har sadel eller schabrak på sig. Ändast ett träns gjort av silver. tinkern har lång man och svans som släpar i marken när han går. Jag rider med honom över de stora silvergladefälten. :)

Linnea Dolphinyard

Hej Esme !
Min drömredigering är
på den gråa arab hingsten , med lång man vågig man och svans , i dags solen vid en flod ,vattnet ska räcka upp till hälften av nedre delen av hästen ben . Hästen ska vara utan tillbehör och bilden ska vara utan ryttaren , hästen ska trava i form (visa upp sig för den vita araben ) och upp höjd svans och på andra sidan floden ska det stå den vita araben och titta på den gråa araben med upphöjt huvud !
:D
// Linnea

Filippa Catwood

Hejsan Esme!
I min drömredigering är jag i Gyllenbladsskogen (eller annat höstigt ställe). Jag rider på min isabellfärgade ponny, han har ett svart westernträns och en svart sadel med ett vinrött schabrak (eller filt). Jag har på mig den vinröda pikén och de svarta ridbyxorna med de vinröda ridstrumporna, självklart har jag svarta ankelboots och en svart hjälm. Vi travar igenom den guldskimrande skogen och bara njuter av hösten.:)
Sorry om det blev luddigt, hoppas du förston endå. :D

Bella Highgarden

Hej Esme! Min drömredigering är lite hockeyinspirerad, så den har inte så mycket med hästar och göra haha! xD
Det är min SSO karaktär som står i full hockeyutstyrsel, hon står och ler. I en ishockeyarena. Hon står lutad mot en hockeyklubba, hon har såklart skridskor på. Hennes ombre-färgade hår sticker ut under hjälmen. Kläderna är färgade så att de symboliserar Jorvik med jorvikmärket på. Runt halsen på henne hänger en guldmedalj och i bakgrunden hänger det en skärm där det står "Hemma: 6, Borta: 0"
Så Jorviks landslag har alltså vunnit.

Förlåt om bidrag som inte har med hästar att göra inte godtjäns. Men det var vad jag hade i huvudet xD

Sara Goldforce

Hej Esme!Min drömredigering skulle vara min svarta Tinker Spacemystery. Han står i förgrunden som en mörk bevingad enhörning. I bakgrunden har vi en pandorisk spricka. Spacemystery står med högburet huvud och kollar på den som "tar bilden". Han ögon lyser och färgen är samma färg som den pandoriska sprickan. Det är sent på kvällen och man ser stjärnorna på himlen. Lite svårt att förklara men hoppas du förstår! :)
Vill inte dela min email elr nåt sånt vet att den inte kommer att synas men vill vara på säkra sidan! :)

Sofia G

Hej Esme!
Jag skulle vilja ha en redigering på mig och mitt fuxfärgade oldenburgare sto med lång svart man och svans. Vi galopperar över en äng med snö i soluppgången och jag vill se hos snett framifrån. Hennes man fladdrar i vinden och mitt bruna hår är uppsatt i en hästsvans som också fladdrar i vintern. Jag rider i en svart sadel med svart träns och röd käckrem, till det har jag ett rött schabrak. I bakgrunden syns ett par berg med snötäcka toppar och solen är precis på väg upp. Så det är fortfarande lite små mörkt ute. Inga träd syns till och det är bara vi där ute.

Elvira Moonbaker

Hej Esme! :)
Min drömredigering är en vit tinker enhörning och en tjej. Det är mörkt. Tjejen har ett ljus i handen, alltså Aideens ljus. Hon rider på hästen i galopp. Tjejen har en vit lång klännig på sig, hon har inga skor på sig. Det är dimmigt. Man ser hur det lixom lyser bakom dem. Tjejen har svart lockigt hår. Hästen har ingen sadel, träns m.m

Tack :)

Cecilia Gladefield

Hej!
Min drömredigering är att jag står och kramar min fina häst Goldheart. Vi står vid stranden nedanför Äppellunden i Firgrove. Goldheart har ingen utrustning på sig och jag har på mig en vit tröja, ljusblåa jeans, gympaskor och har mitt hår utsläppt(ljus lila är håret) och så har jag inga glasögon på mig. ;P Jag och Goldheart ska blicka in i varandras ögon och man ska känna atmosfären av all kärlek vi har för varandra <3 :D Goldheart är en hingst av rasen Jorvikist varmblod och han är en lever färgad fux med guldig man och svans samt så har han fyra vita halvstrumpor på benen och så har ha den långa vågiga manen ^^

Tilde Darkstorm

Jag vill ha en redigering där en flicka med guldbrunt hår,beige färgade ridbyxor, brun tävlings tröja (ingen kavaj) och blankputsade ridstövlar sitter i hoppsitts på en brun/mörkbrun häst med svart böljande man och svans som kastar sig i ett mäktigt språng över en stor stock med grenar på. Flickan ska le stort och hästen ska se så vild och glad ut att den nästan liknar en vild häst. Den ska ha en svart sadel på sig och ett träns med aachennosgrimma. schabraket ska vara i samma bruna färg som ryttarens tröja med något svart tecken. stocken ska ligga på en stig mitt i skogen. Det ska vara ganska mörkt, nästan i slutet av en solnedgång. hästen ska ha svarta benskydd. Ja, det var det som kom upp i mitt huvud. /kram Tilde

Alice Beemountain

Min drömredigering är jag och min svarta arab, Silvershadow,aka Skuggan, när jag och Skuggan vinner en springtävling! Vi har precis kommit in i mål, och jag står upp i stigbyglarna o är jätteglad. Jag har det långa nybörjar håret, det som Amanda Lightfield har, fast i mörkrött. Det som man köper i gåd. Jag har en svart och seris piketröja på mig, svarta jeans, svarta och vita tretorn stövlar på mig och en svart ridhjälm, och så är jag nr 5 ^^ Skuggan ska ha ett svart träns på sig med serisa detaljer på i samma färg som min piketröja. Och svart sadel med en seris filt på där det står SS (Det står för SilverShadow) med ett hjärta. Hoppas du blir inspirerad av min drömredigering!

/Al

Danielle lightfall

Min drömredigering är en tjej som skrittar i strandkanten en bit ut i vattnet de är som ar och skymmning solen ska strax gå ner och himmlen är orangefärgad och strålar nästan. Tjejen har brunt hår som är långt och hänger ner lite i ögonen hästen är den bruna hästen med svartman och mjölfärgad mule i valedale (finns en med samma färg i fort pinta) stranden ska vara vit och vinkeln är som att någon har stått på stranden och fotat så man ser en svag strand remsa och sedan vatten på andra sidan. Tjejen ska ha vit luftig långklänning och solen som står väldigt lågt på himlen och är orange ska spegla sig i vattnet. Det ska utstråla ett av slappnarlugn över hela bilden och man ska nästan känna hur tjejen njuter där hon sitter och funderar på all och ingenting och tittar ut över de lugna vattnet
Det var mitt bidrag

Gloria Slowwater

Med en hand inflätad i manen och i damsadel sitter jag och blickar ner på min fux-andalusier. Min andra hand ska vara strax bakom mitt bakersta lår och valacken ska nosa på mitt ena ben. Utan utrustning befinner vi oss på ett stort grönt fält stillastående. Jag ska ha ridkläder och ett stort leende på läpparna :)

Gloria

Lea Bravedaughter

Hej!
Min dröm redigering skulle vara detta c:
En ryttare står i en mörk skog ( Typ Gröndal, Hollow Woods ) det är mitt i natten,så stjärnorna och månen lyser igenom lite av bladverkat.
Ryttaren är klädd i vanliga kläder.
Man ser allt från sidan,så håret döljer ansiktet.
Ryttaren håller ut handen till en vit arab som lyser i månskenet.
O vårdad vild vit, med päls som nästan lyser i månskenet.
Eldflugor flyger runt o lyser lite här o var.
Lite mystisk känsla alltså c:
Men tack för mig :D
/ Lea

My Diamondson

Hej! Om jag vann skulle jag vilja ha en bild på en ståtlig hingst och hans ägare, med bakgrund på en öde strand. Ägaren ska vara medvetslös/skadad, och hingsten ska liksom ligga bakom ägaren och typ skydda henne, och hingsten ska se rädd men ändå ledsen ut (om det går. Hingsten ska var "orange/fux" färgad och ha jätte mörkbruna ögon, lång man med samma färg som pälsen. Ägaren ska vara en tjej med långt ljust hår, ljusgrön kortärmad tröja och gråa mjukisbyxor.
Detta har hänt mig en gång så det skulle betyda väldigt mycket om du ville göra en bild som ser ut så. //Mysan

Sally

Min dröm redigering är en ståtlig frieser (en hingst). Han galopperar vid vatten brynet på en ganska öde strand. hingsten har långt man, svans och hovhår som fladdrar i vinden. Han är hel svart och ser lite mystisk ut i ögonen. På den svarta hingsten sitter en människa (du får göra henne hur du vill) men hon har iallafall en lång vit klänning på sig. Hennes hår är rött och långt

Hoppas du väljer min! Skulle bli JÄTTE glad!
//Sally Swiftheart

Michelle Dragonhill

Hej Esme!
Jag skulle jättegärna vilja ha en redigering där en tjej rider på palomino-araben i Gyllenbladsskogen. Hästen ska trava avslappnat (ungefär som här: http://janhellie.files.wordpress.com/2010/08/naismith-shih-trot-fp.jpg ) och vara helt utan utrustning, bara en röd halsring. Ryttaren skulle jag vilja att den hade på sig bruna ridbyxor med röda ridstrumpor, som de man köper på Goldspurs kvarn. Ryttaren skulle ha på sig en röd tjocktröja och bruna jodhpurs. Hästen har ganska lång svans som rör sig i vinden, svansen ska även vara kortare inne vid kroppen, eller hur man ska förklara. Manen är ungefär lika lång som den längsta arabmanen och även den rör sig lite i vinden. Ryttaren ska ha lockigt svart hår och en brun ridhjälm. Ryttaren skulle sitta med nästan raka ben, utan sporrar eller spö. Man ska se ekipaget från sidan.

Tack för att du ger oss chansen att få en redigering av dig - alla du visar oss är fantastiska.

Med vänlig hälsning,
Michelle Dragonhill

Bianca Riverforest

Hej Esmeralda!
Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha min drömredigering såhär:
Jag och min starthäst Storm ska vara på en galoppbana och Storm ska ha en repgrimma, jag ska rida barbacka. När Storm var 2-åring så tävlade han i galopp och han ska älskade det.
Vi bara rider förbi banan och då ser Storm banan och han vill bara få springa. När vi kommer fram så skänklar jag på honom och han börjar springa fullt ut. Storm ska se jättelycklig ut och ha öronen spetsat framåt.
Storm är en fux med vit man och svans, bläs och vita strumpor.
Tack för mig!
Bianca Riverforest

Sofia Youngwright

Hej Esme! Nu i förhand skulle jag vilja säga att jag helst inte skulle vilja ha redigeringen på mail (om jag då vann). Kommer inte in på den, men skriver den ändå! Okej, så min dröm redigering skulle se ut så här:
Eftersom att jag är en sån fantasy nörd så ska de självklart bli en fantasy redigering ;) Jag sitter på en ljusblå drake med isblå vingar och ögon. Vi ska flyga ovanför molnen, och det ska vara natt, typ den färgtonen det är på himlen och molnen på Dreamworks logan ;) Jag har ljusbrunt hår, som fladdrar i vinden. Jag har även ett leende på läpparna, och en ljusblå lång klänning. Draken ska vara nästan som Saphira i "Eragorn" tror jag att den hette. Draken ska också se glad ut.
Om man måste ha med en häst så skulle den se ut så här cx
Jag sitter på en vit enhörning, en väldigt vacker sådan. Det är natt, så som jag beskrev den där ovan. Vi ska stå i vatten, så vattnet är upp till hovarna. Det ska vara från sidan, spelar ingen roll vilken. Enhörningen har böjt sitt huvud ned till vattenytan och doppar hornet lite (som också ska vara vitt) i vattnet medans den dricker lite grann. Jag böjer mig ner över dennes hals och tittar också ner i vattnet. När hornet vidrör vattnet ska även det börja skina vid den punkten. Jag ska även rida barbacka, utan träns också. På kroppen har jag en vit klänning ner till smalbenet, och jag är barfota.
Det var två stycken :D
Hoppas du gillade dem!
Med vänlig hälsning,
Soff da fantasy nerd

Sofia Youngwright

Och förresten, draken ska se ut som Saphira, inte ljusblå med vita vingar! :D

Alisa Goldstone

Min dröm redigering skulle se ut såhär: Jag sitter barbacka på min svarta friskiska sporthäst (den med strumpor och tecken i ansiktet, den står vid frieserna). Vi står mitt på fälten där kanin loppet finns. Där står vi, med knä hög snö. Hästen står och gräver i snön med den vänstra hoven. Man ser oss från vänter sida. Jag har vanliga ridkläder men också en tjock röd vinterjacka som har fusk päls på luvans kant som ligger på min rygg (alltså jag har inte den på huvudet). Jag rider med endast rep rund halsen (minns inte vad det heter just nu)det faller fortfarande lite snöflingor. Mitt ''dip die'' hår är platt och inget är så särskilt med det. Det är gryning så morgon ljuset lyser på mina blänkande ridstövlar och på mina svarta ridbxor och min svarta hjälm lyser också fint i ljuset. Riddaren (hästen) har en inbakad fläta i svansen och en ensam röd fjäder i den länga vågiga manen.

MVH, Alisa ''Apelsinen'' Goldstone & StormKnight

Freja Friendfoot

Ändrade mig cx
Min drömredigering är när min ponny står ute i strandkanten, och framför den står ryttaren och håller ponnyns huvud i hennes händer. Flickan har långt blont hår som fladdrar i vinden. Hon har ett par jeansshorts, ett vitt linne och är barfota utan handskar.
Det utspelar sig i strandkanten på de glömda hedarna med det uråldriga trädet i bakrunden i skymningen.
Har tagit bild. :)

Matilda Silverwater

Min drömredigering är jag tillsammans med "min" klubb Rainbow Dragons som precis har kommit ut från ridhuset efter att ha ridit kadrilj. Vi satte programmet helt perfekt, alltså är vi jätteglada och stegrar två och två bredvid varandra samtidigt som vi tittar på, och high-fivear den andra i paren. Vi har alla samma outfit, vilken är vår senaste kadriljoutfit som du kan hitta här: http://ssord.weebly.com/uploads/1/5/3/1/15312380/6400751_orig.png (om det inte går att klicka på länken är det bara att kopiera och klistra in i webläsaren som du vet). Hästarna som vi har ser du på denna bilden: http://ssord.weebly.com/uploads/1/5/3/1/15312380/6241850_orig.png . Vi är allt som allt 12 stycken,alltså 6 par, men alla behöver inte synas. Frisyrerna är lite olika, men i paren har vi samma frisyr. Vi syns snett framifrån, vi ska synas på höger sida från kameran, en liten bit bort så många får plats. Ja, det var väl allt, hoppas du fann beskrivningen intressant! :D

Alexis Waterstorm

Min dröm redigering är jag på min frieser som rider igenom gröndal. Jag har en grön långklänning och mitt hår ligger långt över axlarna. Vi skrittar och jag för ut händerna och det förs ut virvlar av guld runt och ut i träden. Som när Aiden skapade Jorvik, fast dock nere på marken.

Dina Queennight

Det ska vara natt och min starthäst Ludde står i vattnet och han har vingar och jag sitter på honom och kramar han. Jag har på mig en vit klänning som är blodig. Det är stjärn klart och en stor klar måne. Och det ska lixom lysa om Ludde och det ska också vara en ängel som flyger i himlen. Det ska blåsa i mitt hår.

Hoppas du gillar den

Lucy Macwright

Jag skulle vilja ha en redigering som är typ inspirerad av legenden om Jorvik - jag skulle skritta fram på vattnet, på den där fina cirkelsymbolen som i uppdragen, på natten (mycket stjäärnooor) på en vit häst utan någon utrustning. Jag skulle vara klädd i en simpel vit ärmlös långklänning, vara barfota och ha Aideens ljus i ena handen och harpan i den andra. Mitt blonda hår skulle fladdra vackert i vinden... x3 Och så skulle ett vackert stjärnfall synas bakom mig!

Sofia Diamondnight

Min drömredigering är att jag står högt uppe på ett berg i Figrove på min starthäst (vit med svart man) och har en vit långklänning på samtidigt som jag ligger ner på hästens hals och halvsover, och hästen ska nosa på mitt ben som om den försöker väcka mig. Ska gärna vara något ljus runtom typ :P vet inte om detta är alltför svårt, men men :D

Vicktoria

Hallå!
Jag vill ha en redigering på mig och min fux ponny.
Det är en sval aprilmorgon och jag går för att hämta Hope. Himlen är fortfarande lite orangeröd aktik och i min vänstra hand dinglar en rosa grimma och ett matchande grimskaft. Hon höjer huvudet då jag kommer fram till henne där hon står i den lilla skogsdungen och väntar på mig.
Jag vill alltså ha en redigering på när jag trär grimman över stoets huvud, himlen är lite lätt orange aktik (den ska inte vara för mörk) och vi står i skogsdungen. Hon har huvudet höjt och låter mig snällt trä grimman över hennes huvud.
matchande grimskaft. Hope höjer huvudet när jag kommer

Vicktoria samma som ovan

Såg att två meningar kom med en extra gång. Strunta i dem bara!

Francesca Flowerlee

Hej, vill gärna ha en redigering med det Gråa arabiska fullblodet som stegrar uppe på ett berg mitt i natten, och det ska vara en sån måne som du älskar i Star Acedemy (Stav)

Annie Mountainson

Hej!
Jag hade så himla gärna velat ha en redigering med mej och min häst som går mot vattnet. Tänk dej en varm sommardag. Jag och min Arab Silverpearl har varit ute och ridit barbacka i värmen. Nu var vi trötta så jag hoppade av och leder honom till vattnet längre bort. Jag står och tittar på honom medans han dricker i bäcken. Här vill jag ha en bild. När jag står där bredvid honom vid vattnet och ser på. Båda är trötta och lite slitna men man ser kärleken för varandra i ögonen. Så jag vill att bilden ska sprida sommar och kärlek mellan ryttare och häst.

Jag har skrivit ett inlägg om att jag är med på min blogg. :)
Tack på förhand.

/Annie Mountainson

Emelie Silverhaven

Min drömredigering är en dressyrbild. Jag rider på min svarta frisiska sporthäst Obelix. Vi är i valedale paddocken och de vackra bladen fladdrar omkring oss när vi kommer i ökad trav. Både han och jag är klädda i full dressyr mundering. Kandar, dressyr sadel, vitt dressyr schabrak, lindor, och jag i svart frack med en hatt och skinande stövlar såklart :D DRÖMMEN!

Cassandra Watersmith

Min drömredigering är att jag står på en strand som ser ut som den vid törneklipporna utan klippor. Den vita ponnyn kommer travandes i vattnet mot mig. Ponnyn har pegasusvingar, lång rak man, pannlugg och svans och har som ett ljust guldsken runtom sig. Jag har blont långt lite vågigt hår som hår ner till slutet av ryggen, blåa ögon, en vit lång klänning , ett par änglavingar och jag är barfota. Bilden ser ut så att jag står lite snett med ryggen och en liten bit av ansiktet mot kameran och ponnyn kommer lite åt sidan. Det är dag och rätt soligt.

Bianca Lionhill

Min drömredigering är nog en flicka och en häst tillsammans i natten flickan hästen är helt kolsvart och flickan har en svart lång klänning som fladdrar i vinden när dom galloperar på en stor äng tex ewervindfälten, flickan har långt rosen rött hår som fladdrar i vinden och hästen har bara ett träns på sig ett svart (gärnafrån PS) man ser en måne långt borta och dem galloperar mot den och sen ska det stå med vita bokstäver lite snett i ett hörn 'I will always be with u cuz I'm the moon and all the stars.. <3' Jag skulle bli överlycklig om jag vann, jag har ingen blogg men jag har en insta 'biancalionhill'

Daphne Dragonheart

Jag hade väldigt svårt att bestämma mig, men jag skulle vilja ha en redigering med mig som Aideen (eller hur.man nu.stavar det) och min starthäst. Min karaktär har det längsta starthåret i blondt samt gröna ögon. Min starthäst.ser ut som din Ash fast.med längsta manen.På bilden står vi mitt ute på vattnet. Det är alldeles mörkermen från min (Aideen) hand lyser Aideens ljus. Vi stegrar. Inte så vifta-hjälplöst-med-hovarna stegra utan mer samlat, ungefär som tinkrarna.Det enda som jag håller fast i är min hästs man. Vinkeln ska vara från sidan. Jag har ett lyckligt leende på läpparna. Jag ber om ursäkt för felstavning då min telefon är knäpp:)

Ebba Youngland

Bra blogg! :D <3

Kerstin Loundcage

Hej Esme det jag tänkte var att jag skulle vilja ha min redigering på en sso arab fast med litte annan Färg den ska vara svart med litte vita prickar och med blå ögon och ett rosa shabrack rosa benlindor svart vestenträns svart sadel och en tjej i sadeln med brunt långt hår och hon ska ha en rosa tröja och bakrunden ska vara en hopp bana med hinder som är vit och röd schabraket ska ha små guldiga prickar som går längst shabracket hoppas du kan göra detta älskar din yt

Svar: Den här tävlingen avslutades för två år sen.
Esmeralda Silverforce

Kerstin Loundcage

Jaha hahhahahaha😂👍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.