Chrome Pointer

Slut på internet

Min surfmängd har gått ut så mitt internet är galet långsamt... Så någon mer live-information lär ni inte få innan onsdag, då jag tar tåget hem på förmiddagen.

Vad händer hos mig? Jag red en häst som är känd som väldigt svår igår, och av någon anledning gick det jättebra... Hästen brukar alltid sura ihop då man kräver något alls av henne men hon gick i en jättefin form hela passet och jag behövde knappt göra något alls. Tokigt! Idag ska jag rida henne igen så vi får se om det bara var en konstig tillfällighet eller om det råkar vara så att jag och hästen funkar bra tillsammans. För någon timme sedan red jag ut på min favorithäst också så jag har det sjukt nice här.

Gällande er som har deltagit i redigeringstävlingen blev jag lite trött av att se att flera har skickat många kommentarer där de fyller ut mer information. Det var precis det jag bad er att INTE göra, för jag vill ha all er information på samma ställe. Ni som känner er träffade, nu får nu en chans att skriva om era kommentarer till en enda, för då jag kommer hem på onsdag kommer jag rensa bort de kommentarer som inte uppfyller mitt krav.

Det var det jag hade att säga - nu blir det antagligen bara tidsinställda innan jag är hemma igen. Fridens!


Mary Northwood

Min drömredigering är att jag flyger på en typ "alpha-Toothless-häst". Man ska se oss framifrån, hästen ska typ "gapa" lite, som om att det precis ska skjuta ett blått eldskott (det ska glöda blått i dess mun). Vingarna ska vara typ i jämnhöjd med hästen, och man ska se undersidan av dom, som att den typ precis har saktat ner. Hästen ska vara vinklad så att baken är ganska mycket lägre än frandelen. Frambenen ska vara böjda som om att den stegrar, och det från vårt håll vänstra bakbenet ska vara lite, lite böjt och det andra bakbenet ska vara mer böjt. Svansen ska synas nedanför hästen. Ryttaren (jag) ska ha sträcka armarna rakt utåt med handflatorna uppåt, och det ska gå som en liksom en blå blixt-aktig/eldskotts-aktig båge från den ena handflatan till den andra, över mitt huvud. Själva början och slutet på bågen ska vara en liten bit över handflatorna. Jag ska ha på mig en lång mörkblå klänning, och den ska vara som en t-shirt fast utan tyg över axlarna, och jag ska vara barfota. Mina ögon ska vara samma glödande färg som min hästs (som har Tandlöses ögonfärg) och mitt hår ska ha samma glödande blåa färg som min häst ska ha längs ryggraden och det ska "fladdra" över/runt mitt huvud. Min häst ska ha alla slags detaljer som Tandlöse har(hans öron, hans tvådelade taggar längs ryggen(istället för man), hans svans, hans stora ögon, hans taggar på benen, hans öron (plus övriga saker runt huvudet), hans näsborrar). Och glöm för i sjutton inte dom där extra små "ving-liknande" sakerna bakom dom riktiga vingarna. I bakgrunden ska det finnas ett mörkt hav och så en mörk himmel med lite mörkgråa moln. Svaga, svaga stjärnor och en svag måne också om du vill. Och så till slut så är det bra att veta att dom tvådelade taggarna tar slut typ efter halva svansen och ersätts av hela, mindre taggar på båda sidor av svansen. Hästen ska inte ha någon utrustning :)Du får nog bildsöka på google för att riktigt förstå hur jag tänker med alla detaljer och de glödande färgerna. Jag hoppas att du finner min idé intressant och vill ta dig an denna utmaning. Jag kan skicka en lätt skiss via mail till dig om du skulle behöva ett förtydligande :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.