Chrome Pointer

Saker jag vill ändra på i SSO

   Vi har alla drömmar om vad som kan göra SSO bättre. Här är några saker som jag skulle ändra på i spelet om jag fick bestämma själv. Notera att det här är bara vad jag tycker, ni kanske tycker något helt annat :)
 
  •  Globalchatten måste bli global igen. Då det väl händer något intressant i Global kan man ju inte röra på sig, för då ser man inte längre vad som skrivs! Jag tycker det är helt värdelöst.
  •  Moderatorer ska sättas in för att upprätthålla chatten. Anställda av SSO eller vuxna, ansvarstagande spelare, det borde verkligen finnas någon trygghet i chatten.
  •  Hästhårstylisterna ska kunna erbjuda att man väljer man- och svansstil separat. Om jag vill ha knoppar tillsammans med den tjockaste svansen skulle det alltså fungera.
  •  Det ska gå att söka på klubbar. Istället för att klubbägarna desperat ska göra reklam för sina bloggar ska klubblösa medlemmar kunna söka efter klubbar som passar deras behov.
  •  Man ska ha tillgång till en profil där man kan presentera sig själv. Tänk er som dagens klubbinformation, men istället skriver man något kort om sig själv medan det visas vilket hemstall man har, vilken nivå man är i, hur många hästar man har osv.
 
   Finns det något i den här stilen som ni vill ändra på i SSO?


Molly mountaingirl

Haha! Lustigt, jag skrev till SSO för en minut sen vad jag ville ha i spelet :D

April Golfall

Håller med om det mesta c: skrev ett inlägg själv igår som kommer imorgon tror jag ang. det där med klubbarna, ett förslag som jag skickat in :)

Cecilia Gladefield

Håller också med ;P Särskilt med det här att man ska kunna söka på klubbar. Blir lite trist i längden med allt spam i chatterna om alla klubbar så tror att alla skulle verkligen uppskatta en sådan funktion ^^ Jag skulle tycka att det vore schysst om brev och klubbfunktionen putsades upp lite. Tex som många har sagt innan att man ska kunna skicka ett massutskick av ett meddelande till alla i klubben, att klubbledarna ska kunna bjuda in nya spelare och liknande :)En annan rolig grej är om man kunde vara i större grupper så att man tex istället för att kunna vara 5 i en grupp så kanske man skulle kunna vara 10? :) Mer idéer än detta kommer jag inte på just nu xD

Emma Waterbard

Bra idéer! Skulle också vilja att man kunde leda hästarna så man slipper sitta upp hela tiden! Och ha en stor hage där man kan släppa ut dem i en hage helt gratis!

Mandy a

En global chatt ska ju fanken vara global!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.