Chrome Pointer

Running free ~

 
   Bättre upplösning genom att klicka på miniatyren nedan:
 


Molly mountaingirl

Kan du göra ett inlägg där du kommenterar ALLA hästar i sso? Som denna: http://snowhill.se/2013/august/jorviks-hastar-2.html#post-comments

Ops! Inte min blogg

Svar: Jag har faktiskt ett sådant i arkivet, som jag inte har hunnit uppdatera riktigt - men gå till sökrutan i vänstra menyn ock skriv "Alla hästar på Jorvik" eller något åt det hållet så borde du hitta det :)
Esmeralda Silverforce

Elvira Moonbaker

när kommer det där inlägget med alla dina redigeringar?

Svar: Någon gång då jag orkar ta tag i att länka det ordentligt xP
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Fantastiskt vackert! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.