Chrome Pointer

Ris och ros - Hästfunktionen

 
   Hästfunktionen har nu funnits med oss i nära ett och ett halvt år och nu är den en självklar del av SSO. Det är en klar majoritet av spelarna som varje vecka håller hårt i sina nya Star Coins just för att kunna köpa sig den där fina hästen som finns tillgänglig någonstans i Jorvik. Jag tror inte att jag är ensam om att hävda att hästfunktionen är det viktigaste som finns i SSO förutom själva huvudstoryn.
 
 
+
   + Hästfunktionen ger oss tillgång inte bara till våra starthästar, utan vi har ett urval på (just nu i skrivande stund, om jag har räknat rätt) 71(!) hästar mellan 18 olika hästraser.
   + Vi har inte bara 71 olika hästar i sina olika raser, utan det finns också fem olika hästtyper att välja bland (ponny, häst, stor häst, arab, arbetshäst - notera dock att Nordsvenskarna verkar vara pyttelite mindre och smalare än Tinkerhästarna, så som jag har förstått det)
   + Det stora urvalet på hästar ger oss också ett stort urval av vackra hästfärger
 
-
   - Hästarna är ofta dyra och man får vänta länge för att kunna köpa en häst med hjälp av endast sin veckopeng av Star Coins
   - Alla hästarna kostar Star Coins, vilket innebär att icke-SR väldigt sällan lyckas köpa en häst
   - Den dyraste hästen kostar 990 Star Coins, vilket innebär att man kan behöva spara Star Coins i tio veckor (två och en halv månad) för att ha råd med sin drömhäst
   - Man kan inte välja helt själv hur en häst ska se ut, vilket ibland kan leda till lite irritation om en häst med "fel" kroppsmodell får en färg man väldigt gärna vill ha på en annan häst
   - Vissa hästar har man inte tillgång till från början, eftersom vissa kräver att ryttaren är på en viss nivå och andra kan finnas på en plats som spelaren kanske inte har tillgång till ännu (t ex GåD)


Sofie Dolphinknight

Jag önskar faktiskt att man inte kunde ha så många hästar faktiskt, hästön skulle kunna finnas, men annars typ 8 hästar max, det blir lätt att man glömmer bort vissa hästar då. Jag själv har 11 hästar, vilket jag tycker är för mycket, men jag tänker nog inte sälja någon iaf...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.