Chrome Pointer

Photoshop för SSO-spelare - Hur jag ritar hästögon

   Det jag tycker är allra roligast då jag ritar hästar i tävlingarna jag håller är faktiskt att rita ögonen. De är själens spegel, right?
 
   Det finns inget rätt eller fel här. Det här är min teknik, som är superenkel och som jag tycker ger ett snyggt resultat. Jag har alltså gjort såhär på alla målade hästbilder ni har sett här sedan december. Notera att det här är mycket slarvigare än jag brukar göra det, just för att det här faktiskt inte skulle användas i slutänden ^^
 
 


Nova

Hej jag kulle gärna vilja veta hur man fixar man och svans,tack!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.