Chrome Pointer

På videofronten

   Just nu planeras några redigeringsvideor. Har egentligen ingen större lust med det, men de har varit väldigt efterfrågade, vilket är lite speciellt.
   Min senaste Ride Through gällde My Horse And Me. Den är inte helt avslutad, eftersom det finns typ 35 hoppbanor utöver det jag redan har visat, men som det ser ut just nu kommer jag inte spela igenom dem. Detta för att det endast är två-tre personer som gett responsen att de faktiskt vill se hoppningen, och om det är så pass låg efterfrågan har jag ingen större lust att kämpa mig igenom alla banor igen. Den saken kan det ju bli ändring på, om det visar sig att många vill se mer, men så länge så får det vara.
 
   Många har bett om en Ride Through genom Horse Life 2, men det är inte möjligt. Spelet fungerar inte som det ska på min dator och därför skulle en Ride Through inte alls fungera. Däremot är det möjligt med My Horse And Me 2, om efterfrågan är stor nog. Jag har också PC-spelet Horsez samt ett spel som heter Ride! - dock har jag aldrig lyckats med det sistnämnda då jag inte kan göra annat än trilla av hästen hela tiden. Trots att jag har försökt spela många gånger har jag aldrig fattat hur man ska spela det...
   Men visst ja, Stallets Hemlighet har jag också! Dock har jag inte provat att installera det på den här datorn än... Men det kanske vore något? Arvet Från Rosemond Hill kunde jag ju testa dessutom, men risken finns att något går åt skogen eftersom jag inte kan spara spelet på min dator = jag måste sträckspela det.
 
   Något som är av intresse, av ovanstående spel? Hojta till då!






Sindakein

Hej!
Jag undrar om du har nått av spelen i serien Häst & ponny eller i Springdale serien? Isåfall får du jättegärna göra en ride trough på dem.

Svar: Häst & ponny-spelen är "för gamla" för min dator och fungerar inte alls. I Springdale-serien har jag bara det allra första spelet, Stallets Hemlighet :)
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Stallets hemlighet, My Horse and me 2, Horsez samt även Ride! och Arvet från Rosemond hill om det går, annars om en ride through på de inte går så kanske någon introduktions video istället? :)

Ida

Stallets hemlighet!!!!

Freja Friendfoot

Kan du göra en på My Horse And Me 2, skaffade det nyligen och får damp när jag inte fattar nåt haha cx

Luna Friendstreet

Hej! Skulle va jättekul med en liten del av Arvet från Rosemond Hill eftersom att jag inte kan spela det själv, min skiva är jättegammal och går inte att installera på min dator, men spelade det för ett par år sedan men fastnade då eftersom spelet inte är för 8-åringar direkt :)
Luna

Amanda Lightfield

HORSEZ, det är ett spel jag inte klarat så du kan ju typ.. ehm.. lära mig. Det är sjukt svårt HAHAHA :$

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.